Portugese vloertegels badkamer : Cementtegels SPARKLEZ XL-01

FLOORZ

Portugese vloertegels badkamer? Geen probleem. Alleen voor het gebruik in een inloopdouche zijn er aanbevelingen. Meestal betreedt u de badkamer met blote voeten dus een badkamervloer met Portugese cementtegels heeft minder te verduren dan een Portugese tegelvloer in een hal. Meer info en inspiratie nodig? Breng dan een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies.

                         

Portugese tegels zwart wit

FLOORZ

Portugese tegels zwart wit. Het blijft een mooie klassieke combinatie: onze cementtegels CHRONOZ BLACK in combinatie met BORDER 27. Mooi in een gang van een jaren 30 huis. Ideaal van zwart wit tegels is, dat ze overal mee te combineren zijn….

Portugese tegels keuken: De cementtegel serie FLOWERZ ZERO 04

FLOORZ

Portugese tegels keuken? Waarom niet? Portugese tegels worden altijd behandeld met een sealer en worden zo waterafstotend en vuil afstotend. Zie hier een project met onze Portugese cementtegels serie FLOWERZ ZERO 04. De afmetingen van deze patroontegels zijn 20×20 cm. Door de aanwezigheid van de warme kleur SAND is deze motieftegel  zoals je ziet prima te combineren met hout.

Portugese tegels keuken: Geen probleem!

FLOORZ

Portugese tegels in een keuken? Dat is een veelgestelde vraag die we krijgen van onze klanten. Portugese cementtegels worden altijd beschermd met een sealer en worden hiermee waterafstotend en vlek afstotend. Prima geschikt voor het gebruik in een keuken dus! Wilt u meer informatie en een advies op maat voor uw keuken? Of misschien wilt u gebruik maken van een 3D visualisatie van uw keukenvloer? Breng dan een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies. Een Portugese tegelvloer koopt u namelijk voor het leven…

Oude tegels: Zeldzame Boch Freres vloer

FLOORZ

Oude tegels arriveren met enige regelmaat in ons atelier om weer helemaal legklaar gemaakt te worden. En af en toe komt er een zeldzaam pareltje voorbij… Zoals deze antieke keramische vloertegels van Boch Freres. Met deze prachtige zachte blauwe kleuren zijn deze vloertegels uitstekend geschikt voor in een badkamer. Het zijn namelijk oude keramische tegels en deze hoeven niet, in tegenstelling tot de Portugese tegels, behandeld te worden met een impregneermiddel of sealer. Breng een bezoekje aan onze grote showroom voor een persoonlijk advies.

1 2 3 10