Vraag nu tijdelijk eenmalig 1 gratis sample van cementtegels aan! *Max 1 per adres. Je betaalt alleen de portokosten van €7,25

VICIOUS CIRCLEZ 11 CM

Prijs
€ 85 m2 AVAILABLE ON DEMAND
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Niet op voorraad
  • Portugese patroontegel VCCZ11

Omschrijving

Portugese patroontegels VICIOUS CIRCLEZ 11 CM

Let op: Van deze tegels kunnen geen samples worden aangevraagd. Deze tegel is alleen te bezichtigen in onze showroom.

Heb je nog geen haast om direct te gaan tegelen? Dan is deze serie misschien wel iets voor jou. Deze cementtegels worden Custom Made voor je gegoten. Hou wel rekening met een minimale afname en een lange levertijd die kan oplopen tot 4 maanden. Maar dan heb je wel een speciale custom made Portugese tegelvloer! Neem contact op met onze klantenservice voor meer info.

 

Wat is een Portugese vloer eigenlijk?

Portugese patroontegels hebben een eigentijdse en unieke uitstraling. Indien je wilt kiezen voor een Portugese tegelvloer, dan kies je voor een kleurrijke uitstraling voor je woning. Portugese cementtegels zijn  gemaakt van 100% natuurlijke materialen en hebben hierdoor een warme en geleefde uitstraling. Net als een natuursteen vloer zal een Portugese tegelvloer door de jaren heen alleen maar mooier en mooier worden. Dit is tegenstelling tot de namaaktegels die je tegenwoordig overal in de bouwmarkten ziet. Dit zijn goedkope keramische tegels met een digitaal printje. Hartstikke nep dus! En de prijzen zijn vaak gelijk aan die van een Portugese vloertegel. Dan weten wij het wel! Laat je adviseren in onze showroom.

Portugese tegels zijn traditioneel, warm, uniek, sfeervol en decoratief. Maar ook onderhoudsvriendelijk. 1 maal per week dweilen volstaat. De meest traditionele maatvoering in een Portugese tegel is 20×20 cm, maar steeds vaker wordt er ook voor gekozen om 14×14 cm en 15×15 cm patroontegels te gebruiken. Zeker in kleine of smalle ruimtes kan dat net wat mooier uitkomen.

Ten slotte hebben we ook een mooie collectie Zellige tegels. Dit zijn  handgemaakte wandtegels uit Fez, Marokko. Ze zijn prachtig te combineren met onze collectie Portugese cementtegels en antieke vloertegels.

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 32,50 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 17,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 14,95