IMPRESSIE VAN ONZE PROJECTEN MET PATROONTEGELS

Zin om je huis op te fleuren met een vleugje Portugese of Marokkaanse charme? Ontdek hoe andere klanten onze prachtige Portugese tegels, antieke tegels en zelliges hebben gebruikt om hun interieur tot leven te brengen!

Stel je voor: je stapt je huis binnen en wordt begroet door levendige kleuren en opvallende patronen die je meteen naar een zonnig terras in Lissabon transporteren. Dat is precies het gevoel dat onze klanten hebben weten te creëren met onze Portugese tegels.

Van keukens tot badkamers, onze handgemaakte tegels voegen een uniek accent toe aan elke ruimte. Sommige klanten hebben gekozen voor een traditioneel patroon dat doet denken aan de kronkelende straatjes van Porto, terwijl anderen hebben geëxperimenteerd met moderne composities voor een eigentijdse twist. Of ze kozen voor een Portugese tegel die is ontworpen in onze eigen designstudio. Zelfs custom made cementtegels behoren tot de mogelijkheden.

Onze vloertegels en wandtegels zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor drukke gezinnen en stijlbewuste huiseigenaren.

Laat je inspireren door de creativiteit van onze klanten en ontdek hoe je jouw eigen stempel kunt drukken op je interieur met onze prachtige Portugese cementtegels. Bekijk onze galerij voor voorbeelden en laat je verbeelding de vrije loop!

Transformeer je huis vandaag nog en voeg een vleugje Portugese flair toe met onze handgemaakte tegels.