Portugese tegels keuken | Cementtegels keuken

portugese tegels keuken   Gebruik Portugese tegels in je keuken   Fairy Floss portugese tegels  26b0d54b3fcf552659eba8ab6da1ad29

Portugese tegels keuken | Cementtegels keuken: Vele mogelijkheden.

Portugese tegels in uw keuken? Portugese tegels in uw keuken geven uw keuken net dat extra tintje karakter.Net zoals die ouderwetse vloertegels bij oma. De mogelijkheden zijn dan ook legio. Gaat u voor het klassieke zwart wit of mag het ook een beetje meer kleur zijn? Onze cementtegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen en maten, motieven en kleuren. Vierkant of zelfs hexagonaal. Voor elke wens is er eigenlijk wel een Portugese tegel te koop. De meest voorkomende maatvoering cementtegel is de 20 x 20 cm variant, maar de 15 x 15 en de 14 x 14 cm Portugese tegel is zeker aan een opmars bezig! Hier zitten 50 tegels in een m2 en dat geeft uw keukenvloer een net wat exclusievere uitstraling. Zeker door gebruik te maken van bijbehorende borders in 7 x 15 cm of 7 x 14 cm, krijgt uw keukenvloer wat extra cachet. FLOORZ beschikt over een geavanceerd tekenprogramma waarmee we uw toekomstige keukenvloer met Portugese tegels makkelijk inzichtelijk kunnen maken. Kijk hier maar eens even naar:

portugese tegels keuken visoft

Hier gebruikten we de Portugese tegel Flowerz 4 Blue Version om deze keukenvloer mee te ontwerpen. Een patroontegel van 20×20 cm komt prima tot zijn recht in een grote keuken. Heeft u een kleine keukenvloer, dan zou misschien een kleiner Portugees tegeltje van bijvoorbeeld 14×14 cm  in aanmerking kunnen komen.

 

Portugese tegels keuken onderhouden: Kunnen ze wel tegen vuil en vet?

Portugese tegels in uw keuken gebruiken is geen probleem aangezien deze patroontegels zullen worden behandeld met een impregneermiddel om het indringen van vocht en vuil te minimaliseren. Dit impregneren van de Portugese tegelvloer is slechts eenmalig. Hierna kunt u normaal onderhoud toepassen door de motieftegels wekelijks te dweilen met een speciale natuurlijke en voedende zeep. We passen onze cementtegels veelvuldig toe in keukens, maar ook in meer veeleisende projecten zoals horeca projecten. Hier houden de Portugese cementtegels prima stand en de toepassing in uw keuken hoeft dan helemaal geen probleem te zien. Maar knoeien met wijn, spaghettisaus, koffie en vet dan? Geeft dit geen vlekken? Als uw authentieke tegelvloer helemaal behandeld is volgens de instructies, dan heeft u voldoende tijd om een doekje te pakken en alles op te vegen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat uw deze producten dagenlang laat liggen en hiermee de kans geeft om in het oppervlak door te dringen. Het impregneermiddel heeft namelijk een vertragende werking.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw keuken?

Ga dan snel naar de productpagina voor Portugese tegels...