Van 14 oktober t/m 22 oktober zijn wij wegens herfstvakantie gesloten

NIEUW in de collectie: Portugese cementtegels STARZ 9

NIEUW in de collectie: de Portugese cementtegels STARZ 9. Klassiek sterdesign in de maatvoering 20×20 cm en een dikte van 16mm. Al onze cementtegels zijn toe te passen als vloertegel en wandtegel. Ben je nieuwsgierig hoe de kleuren er in het echt precies uitzien? Breng dan een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies van jouw specifieke ruimte. Oh ja, de koffie staat niet klaar…..we zetten ‘m vers voor je!

Portugese tegels GRANADA 01 in keuken

Portugese tegels kun je uitstekend toepassen in een keuken. Bijvoorbeeld als achterwand. Na behandeling met een impregneermiddel zijn de tegels vlek afstotend geworden. Hier toegepast de serie Portugese vloertegels GRANADA 01. Deze cementtegels hebben een afmeting van 20×20 cm en hebben een dikte van 16 mm. Wil je meer weten over deze tegels, breng dan eens een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies. Buiten een enorm grote collectie Portugese vloertegels hebben we ook nog eens de grootste collectie antieke vloertegels van Nederland. Genoeg keuze dus!

Portugese tegels badkamer: serie CASABLANCA XL-F26

Portugese tegels in je badkamer toepassen? Geen probleem. Zolang je de tegels niet in de inloopdouche gaat gebruiken zijn er geen aandachtspunten. Sterker nog: een Portugese tegelvloer in je badkamer beloop je doorgaans alleen met je blote voeten dus de cementtegels hebben minder te lijden dan bijvoorbeeld de tegels in een hal waar je vaak met vieze schoenen binnen loopt. Bij dit project wilde de klant gebruik maken van de Portugese cementtegel CASABLANCA XL-F26. Een mooie neutrale cementtegel in de kleurstelling grijsgroen. Wil je meer informatie met betrekking tot het gebruik van Portugese cementtegels in jouw badkamer? loop dan eens binnen in onze showroom voor een persoonlijk advies…

Portugese tegels hal: serie FLOWERZ ZERO BW

Op zoek naar een nieuwe vloer in uw hal? Heeft u al eens aan Portugese tegels gedacht? Portugese cementtegels zijn beschikbaar in alle vormen en maten, maar de meest klassieke kleurencombinatie is toch wel zwart en wit.

Hier toegepast de Portugese tegels FLOWERZ ZERO BW. Het wit in deze tegel is mooi creme kleurig zodat het net wat meer warmte krijgt. U kunt de vloer helemaal afmaken door gebruik te maken van zogenaamde boordtegels. Hier hebben we de Portugese cementtegel BORDER 23 gebruikt. Is het geen plaatje?

Nieuw: Portugese tegels CHATEAU 01

Nieuw in de de collectie: De Portugese tegels CHATEAU 01. In de kleuren zwart en gebroken wit. Deze cementtegels hebben een afmeting van 20×20 cm. Kom ze bekijken in onze showroom…

Portugese tegels dienen altijd te worden geïmpregneerd. Daarna kunt u ze toepassen in elke ruimte in huis zoals de keuken of badkamer.

1 2 3 12