Nieuw in de collectie: De Portugese cementtegel CURLZ BLACK

Nieuw in de collectie: Portugese cementtegels serie CURLZ BLACK

Ben je op zoek naar Portugese tegels met blauw? Deze nieuwe serie CURLZ BLACK heeft een leuk accent in deze kleur. Het is een beetje een grijs blauwe tint. Dit is een eigen FLOORZ ontwerp. Fijn dus dat je deze tegels alleen exclusief bij FLOORZ kunt verkrijgen. Dat maak het wel zo speciaal! Niet voor niets zijn we de specialist van Nederland met meer dan 20 jaar ervaring met exclusieve motieftegels.

Wil je deze tegels in de badkamer toe gaan passen en ben je benieuwd wat onze ervaringen zijn op dit gebied? Of kun je misschien beter kiezen voor en antieke keramische variant? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies. Iedere badkamer is namelijk weer anders….

Nieuw in de collectie: De Portugese tegel HEXA ESCHER 02

Aanvulling collectie: De Portugese cementtegel HEXA ESCHER 02

Na veler verzoek in de collectie: de serie Hexa Escher 02. Een hexagonale cementtegel met een Escher motief. Je houdt ervan of niet, maar wij vinden ze in ieder geval te gek!

Ga ze gebruiken in je badkamer, keuken of hal. Ze zullen in ieder geval een decoratieve meerwaarde geven. Wil je er nog een effen tegel bij combineren, gebruik dan de FAG in 20×20 cm. Dit is dezelfde kleur als het donkerste vakje van de kubus.

Oude tegels uit België: vloer Y2

Antieke vloertegels uit België

Net binnen: een klein vloertje uit België. Deze antieke vloer is 2,7 m2 groot. Ideaal dus voor een toilet of klein badkamertje. Alle tegels zijn al volledig schoon gemaakt en klaar voor een tweede leven.

Elke week zijn we op zoek in Frankrijk en België naar de meest geweldige authentieke handgemaakte cementtegels en keramische tegels. We weten van tevoren nooit wat we tegen gaan komen, dus we laten ons altijd weer verrassen!

 

Nieuw binnen: antieke tegelvloer C184

Antieke vloertegels C184

Nieuw binnen, deze prachtige mozaïektegels uit een oud herenhuis in Charleroi. Deze vloer is 9,7 m2 groot en wordt afgewerkt met een dubbele border. Het zijn keramische tegels, dus uitstekend geschikt voor alle ruimtes in huis, inclusief de inloopdouche. Deze tegels hoeven dan ook niet behandeld te worden met een sealer of ze waterafstotend te maken. Is dat niet fantastisch!

Nieuw binnen: Oude tegels B13

Oude tegels B13

Het nieuwe jaar beginnen we weer met  deze prachtige antieke tegelvloer. De totale oppervlakte van deze vloer is 12,3 m2. Alle tegels hebben een afmeting van 14×14 cm. Deze vloer, oorspronkelijk afkomstig uit een oud herenhuis in Frankrijk, is afgeboord met een ruitjesboord. Ook deze oude tegels hebben een afmeting van 14×14 cm. 5 stuks originele hoeken zijn beschikbaar.  Het betreffen hier antieke keramische tegels zodat impregneren niet noodzakelijk is. Leggen en klaar!

 

Portugese tegels SIRIUS BLACK in hal

Portugese tegels worden overal in huis toegepast, maar het meest worden deze cementtegels wel toegepast in de hal.

Hier toegepast de Portugese cementtegels serie SIRIUS BLACK in de maatvoering 20×20 cm, met bijpassende boordtegel BORDER 21. In tijdloos zwart en gebroken wit, krijg je de uitstraling van weleer.

Wil je weten wat Portugese tegels voor jouw kunnen betekenen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies.

  

Nieuw binnen: Oude patroontegels FR11

Nieuw binnen: oude tegelvloer FR11

Zo vlak voor Kerst tikken we deze oude patroontegels nog even op de kop. Deze oude tegelvloer heeft gelegen in een oude boerderij in Namen, België en met zijn prachtige roze en groen tinten zal deze vloer niet misstaan een een mooie boerderijkeuken of badkamer.

De afmetingen van deze antieke tegels is 14×14 cm, en deze antieke tegelvloer is helemaal compleet inclusief 8 originele, bijpassende hoektegels voor de border. Alle tegels zijn al helemaal schoon gemaakt, ze kunnen per direct worden verlijmd en kunnen door heel NL worden bezorgd.

Oude tegels T36

Nieuw binnen vanuit Frankrijk: Oude tegels T36

Mozaïektegels zijn een verhaal apart binnen de antieke ingegoten tegels. Aangezien elk kleur vakje van deze tegels met de hand werd ingegoten en er in een mozaïektegel veel aparte vakje zitten, waren dit vroeger al heel dure tegels. Maar het resultaat mag er zijn. Je houdt ervan of niet, maar je kunt niet ontkennen dat het erg speciale tegels zijn.

Deze oude keramische tegels hebben we uitgebroken in Maubeuge in Frankrijk. Oorspronkelijk lag deze vloer in de opkamer. Alle tegels zijn voorzichtig met de hand verwijderd om vervolgens schoon te laten zagen door onze restaurateurs: klaar voor een tweede leven!

Kom ze bekijken in onze grote showroom, overtuig je dan zelf voor de charme en uitstraling van een antieke tegelvloer. Tevens kun je natuurlijk ook onze gehele collectie Portugese cementtegels bekijken en vergelijken zodat je een juiste keuze kunt maken.

1 2 3 15