BEJMAT ROSE VIEUX

Prijs
€ 119,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
5x15x1,6cm
Status
Bel of mail
  • Bejmat zelliges tegels RV

Omschrijving

Bejmat Rose Vieux  5×15 cm, dikte 1,6 cm

De Bejmat Rose Vieux is een handgemaakte wand- en vloertegel van 5×15 cm en 1,6 cm dik! Deze tegels zijn ideaal als wandtegels te gebruiken aangezien onze bejmats tegels, in tegenstelling tot andere leveranciers, maar 1,6 cm dik in plaats van de gebruikelijke 2,5 cm. En dat is echt een heel groot verschil!

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Bejmat tegels zijn met de hand gemaakte Marokkaanse tegels van klei die vaak worden gebruikt als vloer- of wandbekleding. Ze zijn meestal rechthoekig van vorm en hebben een afmeting van ongeveer 5×15 cm, hoewel er variaties in grootte kunnen zijn. Bejmat tegels zijn meestal geglazuurd en hebben een rustieke, natuurlijke uitstraling. Ze worden vaak in een patroon gelegd, waarbij de voegen tussen de tegels worden gebruikt om het patroon te benadrukken. Bejmat tegels worden veel gebruikt in traditionele Marokkaanse architectuur en worden steeds populairder in moderne interieurontwerpen vanwege hun unieke uitstraling en duurzaamheid.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95