BEJMAT VERT MELANGE

Prijs
€ 119,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
5x15x1,6cm
Status
Bel of mail
  • bejmat tegel vert melange 5x15

Omschrijving

Bejmat tegels VERT MELANGE  5×15 cm,  dikte 1,6  cm

De Bejmat tegel VERT MELANGE is een handgemaakte wand- en vloertegel van 5×15 cm en 1,6 cm dik! Deze tegels zijn veel lichter van kleur dan de Bejmat  VERT FONCEE en zijn ideaal als wandtegels te gebruiken aangezien onze bejmats tegels, in tegenstelling tot andere leveranciers, maar 1,6 cm dik in plaats van de gebruikelijke 2,5 cm. En dat is echt een heel groot verschil!

Deze langwerpige zellige tegel heeft een bijzonder levendig oppervlak en prachtige kleurnuances. Bejmat tegels kunnen worden geplaatst op zowel vloer als wand en ze zijn bij uitstek geschikt voor in je keuken, toilet, hal of badkamer. Bovendien kun je ze in veel verschillende legpatronen toepassen, zoals visgraat of halfsteens.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Meer informatie

Er zijn verschillende patronen waarin bejmat tegels kunnen worden geplaatst, afhankelijk van de gewenste uitstraling en het interieurontwerp. Hieronder vind je enkele van de meest populaire patronen:

  1. Rechte lijn: Dit is een eenvoudig patroon waarbij de tegels in rechte rijen worden gelegd. Dit patroon werkt goed in moderne interieurs en geeft een strakke en eenvoudige uitstraling.
  2. Verspringend: Bij dit patroon worden de tegels verspringend geplaatst, waarbij elke rij tegels iets naar rechts of links is verschoven ten opzichte van de vorige rij. Dit patroon is populair omdat het de vloer of wand een interessante textuur geeft en het ook goed werkt in traditionele interieurs.
  3. Visgraat: Dit is een klassiek patroon waarbij de tegels in een V-vormige patroon worden gelegd. Dit patroon werkt goed in zowel traditionele als moderne interieurs en geeft de vloer of wand een elegante uitstraling.
  4. Mozaïek: Bij dit patroon worden kleine bejmat tegels in verschillende kleuren gelegd om een ​​mozaïekpatroon te creëren. Dit patroon is perfect voor badkamers of keukens en geeft een speels en kleurrijk accent aan de ruimte.
  5. Diagonaal: Bij dit patroon worden de tegels in een diagonale lijn gelegd. Dit patroon werkt goed in kleine ruimtes omdat het de illusie van meer ruimte creëert. Het is ook een goede optie als je op zoek bent naar een meer opvallend patroon dat toch eenvoudig is.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95