Paperclipz

Prijs
€ 59,95 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese tegels PAPERCLIPZ mint totaal

Omschrijving

 

Portugese tegels mint PAPERCLIPZ

Portugese tegels mint. Je moet het natuurlijk maar durven, maar je kunt er te gekke dingen mee doen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om deze patroontegels in het toilet te gebruiken. Cementtegels afmetingen 20×20 cm en bestaande uit 3 kleuren. 

 

Mint is een frisse, lichte kleur die goed past bij verschillende interieurstijlen. Hier zijn enkele suggesties waar je minttegels kunt toepassen:

  1. Keuken: Minttegels kunnen een mooie en verfrissende toevoeging zijn aan de keuken. Ze kunnen gebruikt worden als backsplash achter het aanrecht of de kookplaat. Deze kleur kan een speelse en levendige sfeer toevoegen aan de keukenomgeving.
  2. Badkamer: Minttegels zijn populair in badkamers vanwege hun kalmerende en frisse uitstraling. Je kunt ze gebruiken op de vloer, wanden of zelfs in de douche. Ze passen goed bij zowel moderne als vintage badkamerstijlen.
  3. Woonkamer: Als accentmuur kunnen minttegels een verrassende en stijlvolle touch toevoegen aan de woonkamer. Overweeg ze bijvoorbeeld als achtergrond voor een open haard of als bekleding voor een boekenkast.
  4. Slaapkamer: Mintkleurige Portugese vloertegels kunnen een rustgevende sfeer creëren in de slaapkamer. Overweeg ze op de vloer of als decoratief element op een deel van de muur.
  5. Hal: In de hal of gang kunnen minttegels een uitnodigende en frisse ontvangst creëren voor gasten. Het kan ook helpen de ruimte groter en helderder te laten lijken.
  6. Accentmuur: Minttegels kunnen als accent worden gebruikt in verschillende kamers, zoals de eetkamer, thuiskantoor of zelfs in een kinderkamer. Ze voegen een vleugje kleur toe zonder de ruimte te overweldigen.

Bij het gebruik van Portugese cementtegels in de kleur mint is het belangrijk om de rest van het kleurenpalet en de stijl van de ruimte in overweging te nemen. Mint kan goed samengaan met neutrale tinten, wit en zachte pastelkleuren. Experimenteer en kijk wat het beste past bij jouw persoonlijke smaak en de algehele esthetiek van de ruimte.

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Bijpassende effen cementtegels 20×20 cm

effen cementtegels FCC 20x20

Bijpassende boordtegels 10×20 cm

cementtegels B19-CC

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese tegels   mint 27
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Ja
Boordtegels beschikbaar: Ja
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 3
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95