ORBIZ NERANJA CM

Prijs
OP BESTELLING LEVERBAAR
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Op voorraad
  • Designtegels Utrecht kopen ORBIZ NERANJA

Omschrijving

Designtegels oranje ORBIZ NERANJA

Heb je nog geen haast om direct te gaan tegelen? Daarom is deze serie misschien wel iets voor jou. Deze cementtegels worden Custom Made voor je gegoten. Hou wel rekening met een minimale afname van 30 doosjes en een lange levertijd die kan oplopen tot 4-6 maanden. Maar daarentegen heb je wel een speciale custom made Portugese tegelvloer! Neem contact op met onze klantenservice voor meer info.

Tips om de juiste designtegels voor jouw project te kiezen

Het kiezen van designtegels voor een ruimte hangt af van verschillende factoren, waaronder het doel van de ruimte, je persoonlijke smaak, de functie van de ruimte, de architectuur van het gebouw en de beschikbare middelen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om designtegels te kiezen voor een specifieke ruimte:

  1. Doel van de ruimte: Als eerste : Overweeg het hoofddoel van de ruimte. Is het een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een kantoor of een andere functie? Het doel van de ruimte zal bepalen welke designtegels relevant en functioneel zijn.
  2. Stijlvoorkeur:  Ten tweede : Bepaal welke designstijl je voor ogen hebt. Ben je geïnteresseerd in een modern, klassiek, industrieel, minimalistisch, bohemien of een andere stijl? De designtegels moeten passen bij de gewenste esthetiek.
  3. Kleurkeuze: Ten derde: Kies een kleurenpalet dat past bij de sfeer die je in de ruimte wilt creëren. Overweeg de heersende kleuren in de ruimte, inclusief wanden, vloeren en meubels, en kies designtegels die complementair zijn.
  4. Materiaalkeuze: Ten vierde : Overweeg het gebruik van verschillende materialen, zoals hout, metaal, glas, steen of textiel. Het materiaal kan een grote invloed hebben op de uitstraling en functionaliteit van de ruimte.
  5. Functionaliteit: Ten vijfde; Denk na over de praktische aspecten van de ruimte. Bijvoorbeeld, in een keuken kunnen tegels worden gekozen vanwege hun duurzaamheid en gemakkelijke reiniging. In een slaapkamer kan comfort een belangrijke overweging zijn.

Met welke factoren kan ik dus nog meer rekening houden als ik design tegels wil gaan kopen?

  1. Budget: Ten eerste; Houd rekening met het beschikbare budget. Designtegels kunnen sterk variëren in prijs, dus het is belangrijk om realistisch te zijn over wat je kunt veroorloven.
  2. Architectuur van de ruimte:  Ten tweede; Overweeg de architecturale kenmerken van de ruimte, zoals de indeling, de hoogte van het plafond en de aanwezigheid van natuurlijk licht. Deze factoren kunnen de keuze van patroontegels beïnvloeden.
  3. Proefstukken: Ten derde;  Het kan nuttig zijn om samples van motieftegels te bekijken in de daadwerkelijke ruimte voordat je een definitieve beslissing neemt. Dit geeft je daarom een beter idee van hoe de tegels eruitzien in de context van de ruimte.

Door deze factoren dus te overwegen, kun je designtegels kiezen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en passend bij het beoogde gebruik van de ruimte.

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese designtegels   oranje
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: motieftegels 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Nee
Boordtegels beschikbaar: Nee
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: ter illustratie 2
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, deze designtegels zijn bevatten uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95