ZELLIGES PROVENCE

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (42)
Status
Bel of mail
  • Marokkaanse zelliges LAVENDE 10x10 cm

Omschrijving

Marokkaanse tegels | zelliges PROVENCE 10×10 cm

Het kiezen voor Marokkaanse Zelliges in lichtpaars kan inderdaad worden beschouwd als een gedurfde keuze. Hier zijn twee voordelen en twee nadelen:

Voordelen:

  1. Unieke esthetiek: Paarse Zelliges bieden een unieke en opvallende esthetiek die uw interieur kan transformeren en een creatieve en levendige uitstraling kan geven. Het paars voegt een gevoel van diepte en mysterie toe, waardoor een intrigerende en uitnodigende sfeer ontstaat.
  2. Kleurenpsychologie: Paars staat symbool voor luxe, creativiteit en spiritualiteit. Het kan een gevoel van koninklijkheid en verfijning toevoegen aan uw ruimte, en kan helpen bij het bevorderen van ontspanning en meditatie.

Nadelen:

  1. Moeilijker te combineren: Paars kan een uitdaging zijn om te combineren met andere kleuren en decoratiestijlen. Het vereist zorgvuldige afstemming om te voorkomen dat het overweldigend wordt en om een harmonieus ontwerp te behouden.
  2. Tijdloosheid: Hoewel paars een gewaagde en trendy keuze is, kan het ook minder tijdloos zijn dan neutralere kleuren. Het risico bestaat dat de paarse Zelliges na verloop van tijd gedateerd kunnen lijken, vooral als de trends veranderen.

In overweging nemend dat paarse zelliges tegels een unieke esthetiek bieden en een gevoel van luxe kunnen toevoegen, maar tegelijkertijd moeilijker te combineren zijn en minder tijdloos kunnen zijn, is het belangrijk om uw persoonlijke smaak, de stijl van uw interieur en de lange termijn in overweging te nemen bij het maken van uw beslissing.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren paars op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels paars, grijs, lavendel 
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, tips zelliges plaatsen
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95