Vraag nu tijdelijk eenmalig 1 gratis sample van cementtegels aan! *Max 1 per adres. Je betaalt alleen de portokosten van €7,25

ZELLIGES BLEU AQUAMARIN

Prijs
€ 99,95 m2
Soort tegel
Marokkaanse zelliges
Afmetingen
10x10x1 cm (9)
Status
Bel of mail
  • Zelliges wandtegels BLEU AQUAMARIN 10x10 cm
  • Zelliges tegels blauw aquamarijn 10x10 cm

Omschrijving

Marokkaanse tegels | zelliges BLEU AQUAMARIN 10×10 cm | Zelliges blauw

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Waar Marokkaanse tegels kopen

Marokkaanse tegels zijn vaak te koop bij tegelwinkels en bouwmarkten die zich specialiseren in decoratieve tegels en materialen. Als je op zoek bent naar Marokkaanse tegels, kun je het beste beginnen bij FLOORZ. Wij hebben het grootste assortiment en hebben en zeer groet voorraad. Er zijn echter ook veel online retailers die Marokkaanse tegels verkopen, maar die zijn vaak duurder in prijs.

Hier zijn enkele suggesties voor het vinden van Marokkaanse tegels:

  1. Zoek online: Veel retailers verkopen Marokkaanse tegels online. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op zoekwoorden als “Marokkaanse tegels kopen” of “zellige tegels kopen” om online retailers te vinden die deze tegels verkopen. FLOORZ heeft een zeer groot assortiment Marokkaanse tegels en vaak per direct uit voorraad leverbaar.
  2. Bezoek tegelwinkels: Zoek naar lokale winkels die gespecialiseerd zijn in tegels en vraag of ze Marokkaanse tegels hebben. Als ze dat niet hebben, kunnen ze mogelijk aanbevelingen doen voor andere lokale leveranciers.
  3. Bezoek een bouwmarkt: Veel bouwmarkten hebben een assortiment tegels, waaronder Marokkaanse tegels. Vraag een medewerker om je te helpen bij het vinden van de juiste tegels.
  4. Zoek op sociale media: Veel tegelwinkels en -leveranciers adverteren hun producten op sociale media, zoals Facebook en Instagram. Zoek naar tegelwinkels bij jou in de buurt en volg hun pagina’s om op de hoogte te blijven van hun aanbiedingen en assortiment.

Onthoud dat Marokkaanse tegels met de hand worden gemaakt en dat er variaties kunnen zijn in kleur, textuur en grootte. Het is daarom altijd een goed idee om extra tegels te bestellen om eventuele beschadigde of gebroken tegels te kunnen vervangen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. We raden je daarom altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te beoordelen.

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels blauw groen 17
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Boordtegels beschikbaar: Ja
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie: Pinterest

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95