ZELLIGES BLEU PETROL

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10x1 cm (27)
Status
Bel of mail
  • Zelliges tegels blauw 10x10 cm

Omschrijving

Marokkaanse zelliges |  BLEU PETROL  10×10 cm | Zelliges blauw

Ontdek de betoverende allure van onze Zelliges tegels in een prachtige blauwe tint. Met hun levendige kleur en unieke textuur brengen deze handgemaakte tegels een vleugje Marokkaanse charme en elegantie naar uw interieur.

Of u nu een keuken, badkamer, of een andere ruimte wilt transformeren, de blauwe Zelliges tegels voegen een verfrissende en tijdloze uitstraling toe aan elke omgeving. Elke tegel is met zorg vervaardigd door ervaren ambachtslieden, waardoor geen twee tegels hetzelfde zijn en uw ruimte een uniek karakter krijgt.

De levendige blauwe kleur van deze tegels kan dienen als een prachtige accentmuur, een artistiek achterwand in de keuken, of zelfs als een verfijnde vloerbedekking. Laat uw creativiteit de vrije loop en transformeer uw ruimte in een stijlvolle en uitnodigende oase met onze blauwe Zelliges tegels. Ervaar de tijdloze schoonheid en vakmanschap van Marokkaanse tegels en geef uw interieur een onvergetelijke uitstraling.

Marokkaanse tegels blauw hebben een levendig karakter. De kleuren van de zelliges op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels blauw
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee, Zelliges tegel tegen muur plakken
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95