ZELLIGES BLEU ROYAL

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10x1 cm (36)
Status
Bel of mail
  • Zellige tegels 10x10 cm Bleu Royal
  • Zellige wandtegels Marokkaans Zelliges Bleu Royal

Omschrijving

Zelliges Bleu Royal 10×10 cm

Betreed een wereld van tijdloze elegantie en verfijnde stijl met onze collectie blauwe Zelliges tegels. Deze prachtige handgemaakte tegels belichamen de charme van Marokkaanse ambacht en voegen een vleugje Mediterrane allure toe aan elke ruimte.

Met hun levendige blauwe kleur en unieke textuur zijn de blauwe Zelliges tegels een opvallende keuze voor het verfraaien van keukens, badkamers, en andere interieurs. Elk stuk wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door getalenteerde ambachtslieden, waardoor geen twee tegels hetzelfde zijn en uw ruimte een authentiek karakter krijgt.

Of u nu op zoek bent naar een subtiele accentmuur, een opvallende backsplash, of een verfijnde vloer, de mogelijkheden zijn eindeloos met onze blauwe Zelliges tegels. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een ruimte die zowel tijdloos als uniek is.

Ervaar de magie van de Mediterrane kustlijn en transformeer uw interieur met de betoverende schoonheid van Zelliges tegels bleu Royal. Ontdek vandaag nog de verfijning en vakmanschap die deze tegels te bieden hebben.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels blauw 4
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, zellige tegel tegen muur plakken
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95