ZELLIGES BRUN TABAC

Prijs
€ 119,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10x1 cm (17)
Status
Bel of mail
  • Zellige tegels BRUN MARRON

Omschrijving

Marokkaanse tegels | BRUN TABAC | 10×10 cm

Deze zelliges kunnen niet als sample worden aangevraagd. Ze zijn alleen in onze showroom te bezichtigen en op bestelling verkrijgbaar.

Stap binnen in een wereld van warmte en verfijning met onze collectie bruine Zelliges tegels. Deze prachtige handgemaakte tegels brengen de tijdloze charme van Marokkaans vakmanschap naar uw interieur, waardoor elke ruimte een vleugje rustieke elegantie krijgt.

De rijke bruine tinten van de Zelliges tegels voegen een gevoel van warmte en gezelligheid toe aan elke kamer. Of het nu gaat om een keuken, badkamer, of een andere leefruimte, deze tegels creëren een sfeer van comfort en luxe.

Elk stuk wordt met zorg met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, waardoor geen twee tegels exact hetzelfde zijn. Dit geeft uw interieur een uniek karakter en een gevoel van authentieke schoonheid.

Of u nu kiest voor een subtiel accent of een gedurfde statementwand, onze bruine Zelliges tegels bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke stijl tot uitdrukking te brengen. Ervaar de tijdloze elegantie en de natuurlijke allure van bruine zellige tegels en transformeer uw ruimte in een oase van rust en schoonheid.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

 

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels bruin 0
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, een muur betegelen met zelliges doe je zo
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doo
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95