ZELLIGES PISTACHE

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (31)
Status
Bel of mail
  • Zelliges groen grijs PISTACHE 10x10 cm

Omschrijving

Marokkaanse tegels | zelliges PISTACHE 10×10 cm

Het kiezen voor Marokkaanse tegels in de kleur pistache biedt verschillende voordelen die uw interieurontwerp kunnen verbeteren:

  1. Unieke esthetiek: De pistachekleurige Marokkaanse tegels voegen een uniek en levendig element toe aan uw interieur. De frisse groentint brengt een vleugje natuur en frisheid in elke ruimte, waardoor een rustgevende en uitnodigende sfeer ontstaat. Deze kleur kan dienen als een prachtig accent of als een centraal kenmerk, afhankelijk van uw ontwerpschema.
  2. Handgemaakt vakmanschap: Marokkaanse zelliges tegels worden traditioneel met de hand vervaardigd door ambachtslieden, waardoor elk stuk uniek is. Het vakmanschap en de aandacht voor detail dragen bij aan de charme en authenticiteit van de tegels, waardoor uw interieur een gevoel van tijdloze elegantie krijgt.
  3. Duurzaamheid en veelzijdigheid: Zelliges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam genoeg om jarenlang mee te gaan. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals vloeren, wanden, backsplashes en meer, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor diverse interieurprojecten.

Kortom, het kiezen voor Marokkaanse wandtegels in de kleur pistache biedt een unieke esthetiek, handgemaakt vakmanschap en duurzaamheid, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor het verfraaien van uw interieur.

Zelliges tegels mint groen. Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

 

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels groen, mint 1
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, tips een een muur te betegelen met zelliges tegels
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95