ZELLIGES VERT PRINTEMPS

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (10)
Status
Bel of mail
  • Zelliges Pommes Vertes 10x10 cm

Omschrijving

Marokkaanse tegels |  VERT PRINTEMPS | 10×10 cm

Het kiezen van zelliges tegels in de kleur appeltjesgroen kan inderdaad worden beschouwd als een gewaagde keuze voor je interieur. Deze kleur staat bekend om zijn levendige en frisse uitstraling, waardoor het een opvallende aanwezigheid heeft in elke ruimte waarin het wordt gebruikt.

Een van de voordelen van het kiezen voor een appeltjesgroene zellige tegel is dat ze een gevoel van vreugde en vitaliteit kunnen toevoegen aan je interieur. De heldere groene tint kan een gevoel van energie en opwinding oproepen, waardoor een speelse en dynamische sfeer ontstaat.

Aan de andere kant kan het gebruik van appeltjesgroene Marokkaanse tegels een gewaagde stap zijn vanwege de opvallende en onconventionele kleurkeuze. Het is belangrijk om te overwegen of deze kleur goed past bij de rest van je interieur en of het de gewenste uitstraling en sfeer creëert. Ook moet rekening worden gehouden met persoonlijke voorkeuren en de trends in interieurdesign.

Hoewel het gebruik van appeltjesgroene handgemaakte tegels zellige zeker een statement kan maken, is het belangrijk om het evenwicht te bewaren en de kleur te combineren met andere elementen in de ruimte om een harmonieus en samenhangend geheel te creëren. Met zorgvuldige planning en styling kan deze gewaagde kleurkeuze echter resulteren in een verbluffend en uniek interieurontwerp.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren groen op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels groen geel 0
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, advies over zelliges plaatsen
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95