ZELLIGES ROUGE FEU

Prijs
€ 119,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (28)
Status
Bel of mail
  • Zelliges ROUGE 10x10 cm wandtegels

Omschrijving

Marokkaanse tegels | zelliges ROUGE FEU 10×10 cm

Het kiezen voor rode zelliges tegels kan zowel voordelen als mogelijke risico’s met zich meebrengen, afhankelijk van verschillende factoren:

Voordelen:

  1. Levendige uitstraling: Rood is een opvallende en energieke kleur die direct de aandacht trekt. Door te kiezen voor rode zelliges  kunt u een levendige en dynamische uitstraling creëren in uw interieur, waardoor een krachtig visueel statement ontstaat.
  2. Passie en warmte: Rood staat symbool voor passie, energie en warmte. Het toevoegen van rode zellige tegels aan uw ruimte kan een gevoel van warmte en gezelligheid bevorderen, waardoor het een uitnodigende en gastvrije sfeer krijgt.

Mogelijke risico’s:

  1. Overweldigend effect: Rood is een intense kleur en kan een ruimte snel overheersen als het te veel wordt gebruikt. Te veel rode Marokkaanse tegels kunnen een benauwend of overweldigend effect hebben, vooral in kleine ruimtes.
  2. Moeilijk te combineren: Rood kan een uitdagende kleur zijn om te combineren met andere kleuren en decoratiestijlen. Het kan botsen met bepaalde kleurenschema’s en een ongewenst contrast creëren.

Al met al is het kiezen voor rode zelliges wandtegels niet per se gevaarlijk, maar het vereist wel zorgvuldige overweging en planning om ervoor te zorgen dat de rode kleur op een evenwichtige en harmonieuze manier wordt geïntegreerd in uw interieur.

Zelliges rood hebben een levendig karakter. De kleuren rood op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels rood
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, hoe kan ik het beste zelliges plaatsen
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95