ZELLIGES VERT VIEUX

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (33)
Status
Bel of mail
  • Zelliges tegels groen VERT VIEUX 10x10 cm
  • Zellige tegels groen VERT VIEUX 10x10

Omschrijving

Marokkaanse tegels | zelliges VERT VIEUX 10×10 cm

Het kiezen voor Zelliges in de kleur oud groen of flessengroen kan een uitstekende manier zijn om karakter en stijl toe te voegen aan je interieur. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van deze kleuren Zelliges:

  1. Tijdloze elegantie: Oud groen en flessengroen zijn tinten die een gevoel van tijdloze elegantie uitstralen. Deze kleuren hebben een klassieke uitstraling die niet snel uit de mode raakt, waardoor je interieur een duurzame en verfijnde uitstraling krijgt.
  2. Natuurlijke verbinding: Groene tinten, zoals oud groen en flessengroen, roepen associaties op met de natuur en brengen een gevoel van rust en frisheid in een ruimte. Door Zelliges tegels in deze kleuren te gebruiken, kun je een verbinding met de natuur tot stand brengen en een kalmerende en ontspannen sfeer creëren.
  3. Veelzijdigheid: Oud groen en flessengroen zijn veelzijdige kleuren die goed samengaan met verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s. Of je nu een rustiek, Scandinavisch, modern of bohemien interieur hebt, deze groene Zelliges kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd en aangepast aan jouw persoonlijke smaak en stijl.
  4. Visuele interesse: De rijke tinten oud groen en flessengroen voegen visuele interesse toe aan je interieur. Ze kunnen dienen als een prachtig accent of als een statement piece, waardoor een ruimte karakter krijgt en de aandacht van de bezoekers trekt.

Samengevat, het gebruik van Marokkaanse zelliges in de kleur oud groen of flessengroen biedt tijdloze elegantie, natuurlijke verbinding, veelzijdigheid en visuele interesse, waardoor het een uitstekende keuze is voor het verfraaien van je interieur.

Zelliges tegels groen. Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren groen op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels groen 10/1
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, handleiding zelliges plakken
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95