AMSTERDAM

Prijs
€ 75 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese tegels AMSTERDAM kopen

Omschrijving

Portugese tegels kopen AMSTERDAM

Deze Portugese tegels AMSTERDAM is een klassiek sterpatroon zoals we dat vaak tegenkomen in statige herenhuizen overal op onze reizen door Europa. Van Parijs tot Italië en van Amsterdam tot Nice. FLOORZ biedt een zeer groot en gevarieerd assortiment Portugese cementtegels. Enkele vloeren zijn te bezichtigen in onze showroom. Hier kun je zien hoe sfeerbepalend een Portugese tegelvloer in je woning kan zijn. Onze handgemaakte tegels zijn afkomstig uit Vietnam. Ze zijn uitstekend van kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen die tegenwoordig worden gesteld. Bij ons dus geen B-kwaliteit zoals die zo vaak bij de bouwmarkt te vinden is. Vaak komen deze patroontegels uit Marokko. Wij staan in ieder geval garant voor A-kwaliteit wanneer u een Portugese tegelvloer bij FLOORZ aanschaft.

Patroon tegels in huis leggen.

Onze cementtegels worden overal in huis toegepast. Keukens, badkamers en gangen zijn ruimtes die veel worden belegd met Portugese plavuizen. Maar ook toilet, wc, serre en woonkamer komen aan bod. We hebben ook veel zakelijke klanten die hun Portugese vloertegels gaan gebruiken in een restaurant of hotel. Ons credo ,als het vlak is kun je het betegelen, kent dan ook vele gedaanten. Laat je overtuigen in onze showroom.

Deze serie AMSTERDAM kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld Border 30 en/of een effen randtegel FCC in 20×20 cm. Bestel je samples via bovenstaande groene button of laat je inspireren in onze showroom. Deze patroontegels kunnen gemakkelijk worden verlijmd. Zie hieronder welke producten je nog meer nodig hebt om een prachtige Portugese tegelvloer te leggen.

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Wij willen je graag wijzen op het belang om onze patroontegels in het echt te bekijken en niet haastig over te gaan tot een bestelling van motieftegels die je nog nooit eerder in het echt hebt gezien. De kleuren op onze website zullen op elke beeldscherm anders worden weergegeven, dit is een gegeven waar wij helaas geen invloed op hebben.

Deze tegels zijn 20×20 cm en hebben een dikte van 16mm

Bijpassende effen cementtegels in 20×20 cm: 

effen cementtegels FCC 20x20

Meest verkocht bijpassende boordtegels

Portugese Marokkaanse tegels B30 thumbnail

 

Bijpassende wandtegels zelliges

Zelliges wit

Zellige tegels Amsterdam

Bij het kiezen van een leverancier is het belangrijk om te informeren naar hun verzendbeleid en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn. Het is ook een goed idee om te informeren naar de geschatte levertijd, omdat dit kan variëren afhankelijk van de locatie van de leverancier en de beschikbaarheid van de tegels. Ben je op zoek naar zellige tegels om mooi te combineren bij deze tegels Amsterdam, dan ben je bij FLOORZ aan het juiste adres. Wij leveren zellige tegels snel naar jouw adres in Amsterdam. Wij hebben een grote voorraad zelliges.

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese cementtegels met patroon 36,5
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja, lees voor gebruik hoe cementtegels te plaatsen
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Ja
Boordtegels beschikbaar: Ja
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 4
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Aanvullende info: Portugese tegels keuken
Outlet: Portugese tegels aanbieding

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95