BREDA 01

Prijs
€ 75 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese tegels BREDA totaal

Omschrijving

Portugese vloertegels Breda 01

Portugese vloertegels Breda is een Portugese cementtegel van 20×20 cm en een dikte van 16mm. Kleurstelling ossenbloed rood en gebroken wit. Te gebruiken als vloertegels of als wandtegels.

Bestel je samples eenvoudig via bovenstaande groene sample button of breng een bezoekje aan onze showroom voor een persoonlijk advies. Onze eigen collectie Portugese cementtegels passen eigenlijk in ieder huis en in elk interieur. Je kunt zelf een patroon uitkiezen uit onze enorme voorraad. Zo ga je altijd naar huis met een tegelvloer die helemaal bij jouw wensen past. Bezoek onze grote showroom en laat je overtuigen. De koffie zetten we uiteraard vers.

Wist je dat we ook zeer grote collectie oude tegels hebben? Dit zijn vloertegels van meer dan 100 jaar oud die we hebben verwijderd uit ouden herenhuizen, kloosters en kerken in Frankrijk en België. Deze tegels worden vervolgens allemaal voorzichtig ontdaan van hun oude cementresten zodat ze weer verlijmd kunnen worden. Deze antieke tegels worden namelijk altijd met een zo klein mogelijk voeg gelegd. Zo onderbreek je de patronen niet en vallen de voegen het minst op. We hebben zowel antieke keramische vloertegels in ons assortiment als partijen oude cementtegels, maar we specialiseren ons voornamelijk in keramiek. Dit materiaal heeft als voordeel dat deze patroontegels gebruikt kunnen worden voor buiten en in natte ruimtes zoals een douche of sauna. Al onze patroontegels zijn in principe vloertegels, ze zijn immers 16 of 15 mm dik, maar ze worden steeds vaker toepast als wandtegel.

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Zellige tegels Breda

Bij het kiezen van een leverancier is het belangrijk om te informeren naar hun verzendbeleid en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn. Het is ook een goed idee om te informeren naar de geschatte levertijd, omdat dit kan variëren afhankelijk van de locatie van de leverancier en de beschikbaarheid van de tegels. Ben je op zoek naar zellige tegels om mooi te combineren bij deze tegels Breda, dan ben je bij FLOORZ aan het juiste adres. Wij leveren zellige tegels snel naar jouw adres in Breda of elke andere willekeurige plaats in Nederland. Wij hebben een grote voorraad zelliges.

Misschien vind je deze tegels ook mooi?

Portugese plavuizen AMIRA

Bijpassende zelliges tegels

Zellige tegels 10x10 cm CERISE

 

 

 

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese tegels   10
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Nee
Boordtegels beschikbaar: Nee
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 2
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer informatie: Geschiedenis cementtegels
Aanbieding: Portugese tegel aanbiedingen

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95