Astrea Grey Mist

Prijs
€ 75 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese tegels ster grijs
  • Cementtegels astrea gm in keuken
  • Portugese tegels stermotief grijs

Omschrijving

 

Portugese tegels grijs: ASTREA GREY MIST 20×20 cm

Als je kiest voor Portugese tegels grijs, dan kies je altijd voor neutraal. Voor jou dus geen felle kleurtjes en ingewikkelde patronen. Als je kiest voor een cementtegels met 2 kleuren, dan kun je met de inrichting van je ruimte nog alle kanten op. Deze grijze tegel is de andere variant van de klassieke zwarte stertegel, de Astrea Black. Vroeger is er nooit een grijze stertegel gemaakt, maar wij vonden deze stertegels toch te leuk om niet in de collectie op te nemen. Bij deze handgemaakte tegels zijn bijpassende effen cementtegels beschikbaar.

tegels portugees in keuken

Portugese cementtegels in alle kleuren verkrijgbaar

Wist je dat we standaard meer dan 100 kleuren voor onze patroontegels in ons assortiment hebben? Daarmee komt het aantal te verzinnen kleurencombinaties bijna op oneindig uit. Toch kiezen de meeste klanten voor een neutrale en rustige kleur. Dus geen pimpelpaars en felrood. Portugese tegels met 2 a 3 kleuren geven een rustig beeld en het voordeel is dat alles in huis hiermee te matchen valt. Je kunt altijd nog uitpakken met je accessoires. Die zijn bovendien makkelijker te vervangen als je er op uit bent gekeken dan een Portugese tegelvloer. Die sloop je er niet 1,2,3 uit! Hier hebben de we de Portugese cementtegel Astrea Grey Mist. Portugese tegels in grijstinten en keurig neutraal. Kom ze bezichtigen in onze showroom of bestel je samples online.

Waarom kiezen voor grijze Portugese tegels?

Als je op zoek bent naar een tijdloze en veelzijdige tegeloptie, dan zijn Portugese tegels in de kleur grijs een uitstekende keuze. Grijs is een neutrale kleur die perfect past bij verschillende interieurstijlen en kleurenschema’s, waardoor het een populaire keuze is voor zowel moderne als traditionele ruimtes.

Een van de redenen om te kiezen voor Portugese cementtegels in grijs is hun veelzijdigheid. Of je nu gaat voor een strakke en eigentijdse uitstraling of juist een meer klassieke en tijdloze look, grijs past zich gemakkelijk aan en vormt een harmonieus canvas voor diverse interieurontwerpen.

Daarnaast voegen grijs getinte Portugese vloertegels een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. De subtiele kleur zorgt voor een rustige en kalmerende atmosfeer, perfect voor het creëren van een oase van ontspanning in bijvoorbeeld de badkamer of de slaapkamer.

Bovendien zijn deze  patroontegels in grijs niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. Ze zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen, en het gladde oppervlak maakt ze eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Kortom, als je op zoek bent naar een tijdloze, veelzijdige en praktische tegeloptie voor je huis, overweeg dan zeker een Portugese tegel in de kleur grijs. Ze bieden de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid voor elke ruimte.

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Verkoopeenheid per doosjes van 12 stuks (0,48 m2). We leveren ook in Zutphen.

Bijpassende effen grijze cementtegels in 20×20 cm

Portugese tegels 20x20 in effen kleur

 

 

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese cementtegels grijs 25
(24-2305)
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja, lees voor gebruik hoe cementtegels te plaatsen
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Ja, Portugese tegel grijs
Boordtegels beschikbaar: Ja
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 2
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer informatie: Portugese tegels badkamer

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95