CORNER 25-SG

Prijs
€ 5 per stuk
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
10x10x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • cementtegel hoektegel CORNER 25-SG

Omschrijving

 

Portugese tegels Hornbach: CORNER 25-SG

Je kunt je tegelvloer tegenwoordig overal kopen. Tegenwoordig zijn er ook Portugese tegels Hornbach. Weet je zeker dat je dit wilt? Weet je zeker dat je deze mooie authentieke vloertegels liever niet bij de specialist koopt? Deze kan je een gedegen advies geven zodat je later zeker niet voor verrassingen komt te staan. Of dat je stiekem geen Marokkaanse cementtegels koopt. Natuurlijk is de keuze bij de Hornbach zeer beperkt. En het zijn altijd motieven die met de massa tegelijk worden geproduceerd. Niet echt uniek dus. De zogenaamde Portugese tegels die bij de Hornbach worden verkocht zijn namelijk helemaal geen echte authentieke handgemaakte tegels, maar namaaktegels met een digitaal printje. Made in China. Wil je een echte Portugese tegel die uniek is, eco vriendelijk en stuk voor stuk met de hand gemaakt? Bezoek dan eens onze grote showroom en kijk dan eens bij onze collectie Portugese tegels.

Portugese tegels badkamer Hornbach

Als je op zoek bent naar een manier om je badkamer op te knappen en een vleugje Portugese flair toe te voegen, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Hornbach. Deze bouwmarkt staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen en tegels, waaronder zogenaamde Portugese tegels die perfect zijn voor badkamers.

Bij Hornbach vind je een diverse selectie van tegels in verschillende kleuren, patronen en formaten, zodat je de perfecte tegels kunt vinden die passen bij jouw smaak en interieurstijl.

Bovendien biedt Hornbach betaalbare prijzen , waardoor het een geweldige keuze is voor doe-het-zelvers en mensen met een beperkt budget. En met handige online bestelmogelijkheden en snelle levering, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je badkamer te transformeren met prachtige patroontegels.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Hornbach en ontdek hoe je met Portugese tegels je badkamer kunt omtoveren tot een stijlvolle en uitnodigende ruimte waar je elke dag van kunt genieten. Maar…

Je weet toch wel dat deze tegels namaaktegels zijn? Dus dit zijn helemaal geen echte handgemaakte Portugese tegels, maar goedkope tegels met een digitaal printje erop. Made in China. Laat je overtuigen door onze authentieke badkamertegels die stuk voor stuk met de hand zijn vervaardigd. En dat zie je direct terug in het eindresultaat!

Tot ziens in onze grote showroom…

Portugese tegels badkamer Hornbach

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese tegel
Afmetingen: 10×10 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Ja
Boordtegels beschikbaar: Ja
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 2
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie: Portugese tegels in je badkamer leggen

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95