SPARKLEZ 10

Prijs
€ 75 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese tegels SPARKLEZ 10 totaal

Omschrijving

Portugese tegels online kopen

Bestel je Portugese vloertegels snel en gemakkelijk online. Wil je eerst een sample ontvangen van deze cementtegels serie SPARKLEZ 10 voordat je online wilt bestellen? Dat kan! Vul dan het bovenstaand sampleformulier in (groene button) en we sturen je zo snel mogelijk de samples toe. Kun je thuis alvast kijken hoe mooi ze zijn….

Deze Portugese tegels zijn 20×20 cm, 16 mm dik en je kunt ze gewoon verlijmen. Bekijk hieronder welke producten je nog meer nodig hebt.

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Bijpassende effen cementtegels 20×20 cm

effen cementtegels FCC 20x20

Artikel SPARKLEZ 10
Deze motieftegel SPARKLEZ 10 is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20×20 en 1.6cm dik. Deze patroontegel is eventueel ook verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en bevat een motief. Portugese tegels hebben levendige kleurnuances en het uiterlijk heeft een matte uitstraling.

Nice to know

Portugese tegels, ook wel cementtegels genaamd zijn handgemaakte tegels die stuk voor stuk op artisanale wijze worden geproduceerd. En als we zeggen stuk voor stuk, dan bedoelen we ook stuk voor stuk. Het productieproces van deze patroontegels is nooit verloren gegaan en we maken deze tegels nog steeds op dezelfde wijze zoals het in de vorige eeuw werd gedaan. Aan de hand van een motiefmal wordt het patroon kleur voor kleur ingegoten totdat het hele patroon zichtbaar is. Omdat we werken met natuurlijke materialen hebben cementtegels die karakteristieke kleurnuances en onregelmatigheden. Geen 2 tegels zijn hetzelfde en hierdoor kunnen ze dus onderling van kleur verschillen. Dit hoort nu eenmaal bij deze tegelsoort en dient derhalve als normaal te worden beschouwd. Jij bent toch ook uniek!

Cementtegels kunnen in elk interieur worden toegepast. Van klassiek tot modern. Maak je hierover maar geen zorgen. Juist de combinatie met andere materialen zoals roestvrij staal, hout en beton zijn erg mooi. En wil je eens zien wat andere klanten zoal met hun interieur hebben gedaan? Kijk dan zeker eens op onze impressie pagina.

Hoe kan ik cementtegels het beste plaatsen?

Cementtegels hebben net wat extra TLC nodig om te plaatsen. Het zijn namelijk geen keramische tegels. Daarom staat er op onze website een handig en uitgebreid legadvies. Deze krijg je ook altijd digitaal toegestuurd als je een offerte aanvraagt of bij aankoop. Je krijgt dan een stappenplan hoe je de tegels het beste kunt behandelen. Laat dit stappenplan ook altijd aan je tegelzetter lezen. Wij raden je altijd aan om deze handleiding goed door te lezen en alle door ons aanbevolen producten aan te schaffen. Zo behoud je de garantie en kun je veel problemen op voorhand al voorkomen. Een goede tegelzetter zal je ook altijd van advies kunnen voorzien. Belangrijk is het om een tegelzetter uit te zoeken die al wat ervaring heeft met dit type tegels.

Waar zijn jullie tegels allemaal geschikt voor?

Cementtegels zijn prachtige tegels om te gebruiken in elke ruimte is huis zoals een badkamer, keuken, hal of toilet. Maar ook worden ze steeds vaker gebruikt in cafés, restaurants en andere horecagelegenheden. Zelfs op kantoor komen we ze steeds meer tegen. Portugese cementtegels zijn te gebruiken als vloer en wandtegel. Wil je een Portugese tegel buiten gaan gebruiken? Neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Ligt je vloer niet onder een overkapping, veilig beschermd tegen alle weersinvloeden, dan is het misschien handig om te kijken voor een vloer die bestaat uit antieke keramische tegels.

Kleuren, patronen en maten
Cementtegels worden geleverd in vele verschillende maten, kleuren en patronen. Ook verzorgen we cementtegels met custom kleuren en patronen, helemaal op maat en naar wens. Elke batch kan kleurverschillen of onregelmatigheden vertonen. Dit heeft te maken met het productieproces en dient als normaal beschouwd te worden. Maar dat is nu juiste de reden waarom onze klanten kiezen voor dit product. Ze willen geen 13 in een dozijn tegeltje met een digitaal printje die je tegenwoordig in elke bouwmarkt kunt vinden.

Hoe kan ik bij jullie bestellen en hoe krijg ik alles in huis?

De meeste tegels zitten verpakt is doosjes van 0,48 m2. Bij elke soort motieftegels kun je op onze site wat de levereenheid is.

Maar hoe weet ik nu hoeveel tegels in moet bestellen? Geen paniek, als je onze showroom bezoekt, helpen we je graag verder met deskundig en eerlijk advies over jouw persoonlijke project. We kunnen altijd meekijken naar de berekening van de benodigde hoeveelheden en je krijgt altijd eerst een offerte op maat toegestuurd.

We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je je bestelling al meteen meenemen. Maar is je bestelling te zwaar, dan kun je altijd nog kiezen om je bestelling thuis af te laten leveren door een van onze transporteurs. We geven je een prijsopgave aan de hand van het aantal tegels en het bijbehorende gewicht. Levering van de tegels gebeurt altijd snel en schadevrij.

Het bezoeken van onze showroom heeft altijd de voorkeur. Als de tegels op voorraad staan, kun je ze meestal per direct meenemen en dat scheelt natuurlijk weer in de transportkosten. Er is een heftruck aanwezig om pallets in je busje of op je aanhangwagen te zetten.

Heb je het ook zo ontzettend druk en ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Maak dan gebruik van onze sampleservice en vraag eenvoudig de gewenste tegelsamples aan via de groene button op onze website.

Cementtegels onderhoud

Het wekelijks onderhoud van je Portugese vloer is kinderspel. De vloer is gemakkelijk te onderhouden. Stofzuigen kun je dagelijks doen en we adviseren om minimaal 1 keer per week te dweilen met Floorzeep concentraat. Dit is een speciaal ontwikkelde zuurvrije vloerzeep voor Portugese tegelvloeren.  Deze geeft bovendien een extra bescherming aan het oppervlak.

Waar je wel voor op moet passen zijn zuren zoals citroenzuur en andere fruitzuren. Deze kunnen lelijke vlekjes geven die later moeilijk zijn te verwijderen.
Toch een ongelukje gebeurd? Verwijder een vlek direct van de tegel met water en Floorzeep. Dit geldt overigens ook voor vetten en andere vloeistoffen. Is je Portugese vloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op om te kijken wat het beste traject zal zijn om dit te gaan behandelen.

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese tegeltjes     36
(2-2301) (4-2402)
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Effen tegels beschikbaar: Ja
Boordtegels beschikbaar: Nee
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 6
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

 

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95