ZELLIGES SABLE

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm
Status
Bel of mail
  • Zelliges online kopen SABLE 10x10 cm

Omschrijving

Marokkaanse tegels | zelliges SABLE 10×10 cm

Zandkleurige Marokkaanse wandtegels zijn een uitstekende keuze voor verschillende interieurs vanwege hun veelzijdigheid en tijdloze uitstraling. Hier zijn enkele situaties waarin het kiezen voor zandkleurige wandtegels een goede beslissing kan zijn:

  1. Neutrale basis: Zandkleurige zelliges dienen als een neutrale en rustige basis voor elke ruimte. Ze vormen een subtiel en elegant canvas waarop andere elementen van het interieur kunnen opvallen. Deze tegels zijn perfect voor mensen die een tijdloze en ingetogen achtergrond willen creëren waar andere accenten kunnen schitteren.
  2. Ruimtelijkheid: Zandkleurige Marokkaanse zellige tegels hebben de eigenschap om een gevoel van ruimtelijkheid te creëren in een kamer. Ze weerkaatsen het licht op een subtiele manier, waardoor de ruimte groter en luchtiger aanvoelt. Dit maakt ze ideaal voor kleine ruimtes zoals badkamers of gangen, maar ook voor grotere ruimtes waar een gevoel van openheid gewenst is.

Kortom, kiezen voor zandkleurige handgemaakte wandtegeltjes is een verstandige keuze als u op zoek bent naar een neutrale, tijdloze en ruimtelijke uitstraling in uw interieur.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren beige of zandkleurig op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels geel, aarde, zand 0
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, hoe kan ik het beste zelliges plakken
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95