Zelliges MEDINA NUIT

Prijs
€ 104,95m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10x1 cm (40)
Status
Bel of mail
  • zelliges tegels blauw groen

Omschrijving

Marokkaanse wandtegels | Zelliges MEDINA NUIT 10×10 cm

Stap binnen in de betoverende wereld van een traditionele medina, waar de tijd lijkt stil te staan en de charme van vervlogen tijden nog altijd voelbaar is. In deze levendige en kleurrijke stadscentra vormen Zelliges tegels het hart van architecturale pracht en ambachtelijke meesterwerken.

In de medina’s worden Zelliges tegels op een scala aan manieren toegepast, van levendige mozaïeken die de gevels van paleizen en moskeeën sieren tot intieme binnenplaatsen en fonteinen versierd met intrigerende patronen. De levendige kleuren en ingewikkelde ontwerpen van deze Marokkaanse tegels creëren een visuele symfonie die de zintuigen prikkelt en de geest betovert.

Bovendien dragen de duurzaamheid en het vakmanschap van een zellige tegel bij aan de tijdloze schoonheid van deze historische omgevingen, waar ze eeuwenlang hun pracht behouden.

Ervaar de magie van de medina’s en laat u inspireren door de eeuwenoude traditie van Marokkaanse wandtegels. Ontdek vandaag nog hoe deze fascinerende kunstvorm uw eigen ruimte kan verrijken en transformeren in een oase van Moorse pracht en praal.

zellige medina nuit

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen. Zelliges blauw/groen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels groen blauw 9
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, zellige tegels plaatsen doe je zo
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95