ZELLIGES VERT MELANGE

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (26)
Status
Bel of mail
  • Zelliges Vert Melange 10x10 cm
  • Marokkaanse zelliges Vert Melange 10x10 cm close up
  • zelliges groen vert melange

Omschrijving

Marokkaanse tegels | zelliges VERT MELANGE  10×10 cm

zelliges tegels vert melange 10x10 cm

Een melange van Zelliges tegels is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een eclectische en dynamische uitstraling in je interieur. Er zijn verschillende situaties waarin het gebruik van een melange van Zelliges wandtegels zeer effectief kan zijn:

  1. Expressie van creativiteit: Een melange van Marokkaanse tegels stelt je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten en een uniek en persoonlijk statement te maken in je interieur. Door verschillende kleuren, texturen en formaten te combineren, kun je een levendig en artistiek effect creëren dat de aandacht trekt en indruk maakt.
  2. Toevoegen van diepte en dimensie: Een melange van zelliges tegeltjes voegt diepte en dimensie toe aan een ruimte door het creëren van visueel interessante patronen en composities. Door het mixen van verschillende tinten en texturen kun je een gevoel van dynamiek en beweging creëren dat de ruimte tot leven brengt.
  3. Flexibiliteit in ontwerp: Een melange mix van Marokkaanse zelliges biedt een hoge mate van flexibiliteit in ontwerp, waardoor je kunt experimenteren met verschillende kleurencombinaties en lay-outs. Hierdoor kun je je interieur aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren en stijl, en tegelijkertijd een unieke en eigenzinnige uitstraling creëren die perfect past bij jouw levensstijl.

Kortom, het kiezen voor een melange van handgemaakte zelliges tegels is een geweldige manier om je interieur te verrijken met creativiteit, diepte en flexibiliteit, en om een unieke en persoonlijke ruimte te creëren die echt de jouwe is.

zellige tegels vert melange

Zelliges wandtegels hebben een levendig karakter. De kleuren groen op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels groen grijs  5
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, Marokkaanse zelliges plaatsing
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95