Zelliges Cafe Au Lait

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10x1 cm (24)
Status
Bel of mail
  • Zelliges cafe au lait 10x10 cm
  • Marokkaanse zelliges 10x10 cafe au lait

Omschrijving

Zelliges Cafe Au Lait  10×10 cm

Waarom zou u kiezen voor beige Zelliges tegels? Omdat ze de perfecte balans bieden tussen tijdloze elegantie en veelzijdige stijl. Onze collectie beige zellige tegels straalt een ingetogen schoonheid uit die elke ruimte verheft tot een oase van rust en verfijning.

De warme, neutrale tinten van beige Zelliges tegels vormen een veelzijdige achtergrond voor elke interieurstijl. Of het nu gaat om een moderne keuken, een klassieke badkamer, of een eclectische woonkamer, deze tegels passen perfect bij elke inrichting.

Elke tegel wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, wat resulteert in unieke variaties en subtiele imperfecties die bijdragen aan de charme van uw ruimte.

Bovendien zijn beige, zandkleurige Marokkaanse wandtegels niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn bestand tegen vlekken en slijtage, waardoor ze perfect zijn voor drukbezochte ruimtes zoals keukens en badkamers.

Kies voor de tijdloze elegantie en de moeiteloze veelzijdigheid van beige zelliges wandtegels café au lait en transformeer uw huis in een oase van stijl en comfort.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels geel, aarde, groen 2
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, een muur betegelen met zelliges tegels doe je zo
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95