Zelliges Noir

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10x1 cm (2)
Status
Bel of mail
  • Marokkaanse zelliges Noir 10x10 cm

Omschrijving

Zwarte zelliges | Zelliges NOIR 10×10 cm | Zelliges zwart

Zwarte zelliges keuken? Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Zwarte zelliges gebruiken in jouw project

Er zijn verschillende redenen om zwarte zelliges te gebruiken in interieur- en exterieurontwerp:

  1. Esthetiek: Zelliges hebben een unieke, met de hand gemaakte uitstraling en de zwarte kleur kan een dramatisch effect geven aan een ruimte. Zwarte zelliges kunnen worden gebruikt om een modern, industrieel of minimalistisch ontwerp te creëren.
  2. Duurzaamheid: Zelliges zijn gemaakt van klei en zijn daarom duurzaam en bestand tegen slijtage en schade. Ze zijn geschikt voor toepassingen in zowel binnen- als buitenomgevingen.
  3. Veelzijdigheid: Zelliges zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt als vloertegels, wandtegels, mozaïeken en meer.
  4. Cultuur en geschiedenis: Zelliges zijn een belangrijk onderdeel van de Marokkaanse cultuur en architectuur. Door zwarte zelliges te gebruiken, kan een ruimte worden verrijkt met een vleugje geschiedenis en culturele betekenis.
  5. Eenvoudige installatie: Zelliges worden meestal geleverd op netten voor eenvoudige installatie en zijn geschikt voor doe-het-zelfprojecten.

Al met al zijn zwarte zelliges een stijlvolle en duurzame keuze voor interieur- en exterieurontwerp, die een gevoel van warmte en authenticiteit kunnen toevoegen aan een ruimte

 

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

 

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

 

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels zwart 00
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee,  zelliges te plaatsen
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja ook
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95