ZELLIGES NOUGAT

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (41)
Status
Bel of mail
  • Zelliges tegels Blanc de Blancs

Omschrijving

Marokkaanse tegels | Zelliges NOUGAT 10×10 cm

Nougatkleurige Zelliges tegels bieden verschillende voordelen die ze tot een aantrekkelijke keuze maken voor interieurontwerp:

  1. Warme en rustgevende uitstraling: De nougatkleurige tint van deze tegels creëert een warme en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Deze warme tonen zijn ideaal voor het creëren van een gezellige en rustgevende omgeving, waardoor ze perfect zijn voor woonkamers, slaapkamers en andere ontspanningsruimtes.
  2. Tijdloze elegantie: Nougatkleurige zellige tegels hebben een tijdloze uitstraling die zowel klassiek als eigentijds design complimenteert. Ze voegen een vleugje verfijning toe aan elk interieur en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende kleurenschema’s en decoratiestijlen.
  3. Veelzijdigheid: Nougatkleurige Zelliges tegels zijn buitengewoon veelzijdig en kunnen worden toegepast in verschillende ruimtes en op verschillende oppervlakken, zoals vloeren, wanden, backsplashes en meer. Ze zijn ook geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, waardoor ze een veelzijdige en praktische keuze zijn voor verschillende projecten.

Kortom, nougatkleurige Marokkaanse tegels bieden warmte, tijdloze elegantie en veelzijdigheid, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor het verfraaien van diverse interieurs.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels geel, creme, aarde  8
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, tips om een muur te betegelen met zelliges
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95