ZELLIGES SAHARA

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (23)
Status
Bel of mail
  • Zellige Sahara 10x10 cm

Omschrijving

Marokkaanse tegels | Zelliges | SAHARA 10×10 cm

Het kiezen tussen lichtere gele zellige tegels en donkerdere gele zelliges tegels hangt af van verschillende factoren, waaronder de gewenste sfeer, de grootte van de ruimte en de overige elementen van het interieur.

  1. Lichtere gele tegels: Lichtere gele wandtegels zijn ideaal voor het creëren van een lichte en luchtige sfeer in een ruimte. Ze weerkaatsen meer licht, waardoor een gevoel van ruimte en helderheid ontstaat. Lichtere gele wandtegels zijn perfect voor kleinere ruimtes of ruimtes met weinig natuurlijk licht, omdat ze de ruimte kunnen oplichten en een gevoel van openheid kunnen bevorderen.
  2. Donkerdere gele zelliges tegels: Donkerdere gele zelliges tegels zoals deze SAHARA tegels kunnen daarentegen meer diepte en warmte toevoegen aan een ruimte. Ze creëren een meer uitgesproken en gezellige sfeer en kunnen goed werken in grotere ruimtes of ruimtes waar een meer intieme ambiance gewenst is. Donkerdere gele Marokkaanse tegels kunnen ook helpen om een gevoel van contrast en karakter toe te voegen aan een interieurontwerp.

Over het algemeen is de keuze tussen lichtere en donkerdere gele tegels afhankelijk van de gewenste sfeer en de specifieke kenmerken van de ruimte waarin ze worden toegepast.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren geel op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels geel , aarde, zand  1
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, hoe kan ik het beste zelliges tegels plakken
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95