Zelliges Terreau Mix

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm
Status
Bel of mail
  • Zelliges Groen Terreau 10x10 cm
  • Zelliges Groen Limburg 10x10 cm
  • Selliges tegels TERREAU
  • Zelliges TERREAU melange
  • Zellige tegel TERREAU achetrwand keuken

Omschrijving

Marokkaanse tegels | Zelliges Terreau Melange 10×10 cm

Er zijn zoveel kleurnuances in Zelliges vanwege het ambachtelijke productieproces en de natuurlijke materialen die worden gebruikt bij de vervaardiging ervan. Deze variaties dragen bij aan de unieke charme en esthetiek van Zelliges tegels.

  1. Handgemaakt vakmanschap: Marokkaanse tegels worden traditioneel met de hand vervaardigd door ambachtslieden. Elke tegel wordt individueel gevormd en geglazuurd, wat resulteert in kleine verschillen in grootte, vorm en glazuurtoepassing. Deze ambachtelijke benadering zorgt voor een authentieke uitstraling en draagt bij aan de diversiteit van kleurnuances.
  2. Natuurlijke materialen: De grondstoffen die worden gebruikt bij de productie van een zelliges tegel, zoals klei en minerale pigmenten, zijn natuurlijk van aard. De kleurvariaties in deze materialen kunnen van nature voorkomen en worden versterkt tijdens het bak- en glazuurproces. Dit resulteert in subtiele kleurverschillen tussen tegels, zelfs binnen dezelfde partij.
  3. Glazuurtechnieken: De glazuurlaag op Zelliges tegels kan met de hand worden aangebracht en kan variëren in dikte en consistentie. Dit kan leiden tot verschillen in de intensiteit en dekkingsgraad van de kleur, waardoor een breed scala aan kleurnuances ontstaat.

Al deze factoren dragen bij aan de rijke diversiteit van kleurnuances in zelliges wandtegels, waardoor elke installatie een uniek en karaktervol karakter krijgt.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren terreau op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels groen, paars 6
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, hoe kan ik het beste zelliges tegels plakken
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95