Zelliges Vert SAPIN

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm (32)
Status
Bel of mail
  • Marokkaanse tegels zelliges vert foncee 10x10 cm

Omschrijving

Zelliges groen | Zelliges Vert SAPIN 10×10 cm

Waarom kiezen voor zelliges groen?

Groene zelliges zijn een populaire keuze om verschillende redenen, variërend van esthetische aantrekkingskracht tot duurzaamheid en veelzijdigheid. Hier is waarom ze vaak worden gekozen:

Esthetiek:

  1. Unieke uitstraling: Groene Zelliges hebben een levendige en toch rustgevende uitstraling. De tinten variëren van diep smaragdgroen tot zachtere tinten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ontwerpstijlen, van vintage tot modern.
  2. Kleurvariatie: Elke zellige tegel is met de hand vervaardigd, wat resulteert in subtiele kleurvariaties en texturen. Dit draagt bij aan een unieke en authentieke uitstraling in elke ruimte.

Duurzaamheid:

  1. Natuurlijke materialen: Zelliges worden vaak gemaakt van natuurlijke klei en vervolgens met de hand gesneden en geglazuurd. Dit maakt ze milieuvriendelijk en duurzaam.
  2. Lange levensduur: Door de duurzame materialen en productiemethoden gaan Zelliges lang mee. Ze zijn bestand tegen slijtage en behouden hun kleur en glans, zelfs na verloop van tijd.

Veelzijdigheid:

  1. Toepassingsmogelijkheden: Groene Zelliges zijn veelzijdig en kunnen in verschillende ruimtes worden gebruikt, zoals keukens, badkamers, en als accenten op wanden of vloeren.
  2. Combinatiemogelijkheden: Ze kunnen worden gecombineerd met andere kleuren zelliges of tegels om unieke patronen en ontwerpen te creëren, waardoor ze aanpasbaar zijn aan verschillende interieurconcepten.

Trend en tijdloosheid:

  1. Trendgevoeligheid: Groene tinten zijn vaak in de mode en passen goed bij hedendaagse trends in interieurdesign.
  2. Tijdloze aantrekkingskracht: Ondanks trends behouden groene zelliges een tijdloze aantrekkingskracht, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elk huis of project.

Wat je verder nog moet weten over zelliges groen?

De keuze voor groene zellige tegels gaat vaak verder dan alleen kleurvoorkeur. Het is een combinatie van esthetiek, duurzaamheid en veelzijdigheid die ze aantrekkelijk maakt voor mensen die op zoek zijn naar een unieke, karaktervolle tegeloptie voor hun ruimtes.

Zelliges groen worden veel verkocht. En dat is niet voor niets. De kleur groen is eigenlijk een heel neutrale kleur. Deze komt in de natuur ook heel erg veel voor. Daarom zijn deze tegeltjes dan ook toe te passen bijna elk interieur. In de badkamer of douche, een keukenwandje of in een toiletruimte.

Deze zelliges tegels groen hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Zelliges tegels in badkamer Kleur Vert Sapin

groene zelliges

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels donkergroen 27
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Groene zelliges als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, advies over zelliges plakken
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, ook kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja, toch
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja ook
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Bovendien niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95