ZELLIGES VERT IMPERIAL

Prijs
€ 104,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm
Status
Bel of mail
  • groene zelliges tegels Vert Imperial

Omschrijving

Marokkaanse tegels | Zelliges Vert IMPERIAL 10×10 cm

Deze Marokkaanse tegeltjes zijn een tint lichter dan de zellige tegels Vert Sapin

Wanneer zou je kunnen kiezen voor donkerkleurige groene zelliges en wanneer voor lichtgroene zelliges?

Het kiezen tussen donkergroene en lichtgroene  wandtegels hangt af van verschillende factoren, waaronder de gewenste sfeer, het gewenste effect en de overige elementen van het interieur.

Donkergroene zelliges tegels zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar een meer gedurfd en dramatisch effect. Ze voegen diepte en rijkdom toe aan een ruimte, waardoor een gevoel van warmte en gezelligheid ontstaat. Donkergroene tegels kunnen goed werken in ruimtes waar een gevoel van intimiteit en sereniteit gewenst is, zoals een studeerkamer, een knusse leeshoek of een chique eetkamer. Ze voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan het interieur, waardoor een luxe uitstraling ontstaat.

Aan de andere kant zijn lichtgroene Marokkaanse tegels perfect voor het creëren van een frisse en levendige ambiance. Ze brengen een gevoel van lichtheid en luchtigheid in een ruimte, waardoor het er helder en uitnodigend uitziet. Lichtgroene tegels zijn ideaal voor ruimtes waar een gevoel van openheid en sereniteit gewenst is, zoals een keuken, een badkamer of een zonnige woonkamer. Ze voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan het interieur, waardoor een ontspannen en informele sfeer ontstaat.

Kortom, kies voor donkergroene zelliges wandtegels wanneer je een gedurfde en elegante uitstraling wilt creëren, en kies voor lichtgroene zelliges handgemaakte tegels wanneer je een frisse en levendige sfeer wilt bereiken in je interieur. Beide opties bieden een unieke charme en kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke smaak en stijl.

Zelliges hebben een levendig karakter. De kleuren groen op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. We hebben een grote voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. Wil je samples aanvragen? Wij adviseren altijd om meerdere samples aan te vragen van 1 kleur om zo de onderlinge kleurnuances beter te kunnen beoordelen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we je echter altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te kunnen beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels groen 0
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, zelliges plaatsingsadvies
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95