Vraag nu tijdelijk eenmalig 1 gratis sample van cementtegels aan! *Max 1 per adres. Je betaalt alleen de portokosten van €7,25

Zita 01

Prijs
€ 75 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese vloertegels ZITA 01
  • Portugese tegels zita 01 toiletje

Omschrijving

 

De Tijdloze Elegantie van Portugese Tegels: Een Stijlvolle Keuze voor Je Interieur

Portugese tegels, ook wel bekend als cementtegels, hebben de afgelopen jaren wereldwijd aan populariteit gewonnen vanwege hun unieke en tijdloze uitstraling. Het maken van de juiste keuze voor vloer- en wandtegels is essentieel bij het creëren van een stijlvol interieur, en deze motieftegels bieden een uitstekende optie voor liefhebbers van verfijnd design.

Een van de meest opvallende kenmerken van Portugese tegels is hun rijke geschiedenis en traditioneel vakmanschap. Deze handbeschilderde tegels weerspiegelen de artistieke erfenis van Portugal en vertellen verhalen door middel van hun levendige patronen en kleuren. De keuze voor Portugese vloertegels voegt niet alleen karakter toe aan een ruimte, maar draagt ook bij aan een gevoel van authenticiteit en warmte.

Een ander voordeel van Portugese cementtegels is de veelzijdigheid in ontwerpen. Van traditionele blauwe en witte motieven, of rode Portugese tegels tot moderne en eigentijdse variaties, er is een breed scala aan keuzes om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen. Of je nu gaat voor een tijdloos klassiek ontwerp of een gedurfd en eigentijds patroon, deze patroontegels bieden eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stempel op je interieur te drukken.

Portugese vloertegels ZITA 01

Daarnaast staat een Portugese tegel bekend om zijn duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. De hoogwaardige natuurlijke  materialen zorgen ervoor dat deze tegels bestand zijn tegen slijtage en gemakkelijk te reinigen zijn, waardoor ze ideaal zijn voor zowel vloeren als wanden in drukbezochte ruimtes.

Kortom, bij het maken van de keuze voor een Portugese tegelvloer investeer je niet alleen in hoogwaardige materialen, maar ook in een tijdloze elegantie die de tand des tijds doorstaat. Of je nu op zoek bent naar een verfijnde en klassieke uitstraling of juist een levendig en eigentijds design, Portugese vloertegels bieden een prachtige oplossing voor het verrijken van je interieur met stijl en karakter.

Cementtegels in afmetingen 20×20 cm en bestaande uit 2 kleuren

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Bijpassende effen cementtegels 20×20 cm

Effen cementtegels DG

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugees tegeltje    8
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Nee
Boordtegels beschikbaar: Nee
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 2
Gewicht: 34 kg per m2
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95