VICIOUS CIRCLEZ 14 CM

Prijs
OP BESTELLING LEVERBAAR
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Niet op voorraad
  • patroontegels VCCZ 14

Omschrijving

Patroontegels VICIOUS CIRCLEZ 14   20×20 cm

Let op: Van deze tegels kunnen geen samples worden aangevraagd. Deze tegel is alleen te bezichtigen in onze showroom.

Heb je nog geen haast om direct te gaan tegelen? Dan is deze serie misschien wel iets voor jou. Deze Portugese cementtegels worden Custom Made voor je gegoten. Hou wel rekening met een minimale afname van 30 dozen van 0,48 m2 en een lange levertijd die kan oplopen tot 4 maanden. Maar dan heb je wel een speciale custom made Portugese tegelvloer! Neem contact op met onze klantenservice voor meer info.

Als je op het punt staat om Portugese vloertegels te kopen, ben je waarschijnlijk op zoek naar iets speciaals dat je huis een unieke uitstraling geeft. Hier zijn een paar informele tips om je te helpen bij het kopen van de perfecte Portugese vloertegel:

  1. Onderzoek en inspiratie: Begin met het verkennen van verschillende ontwerpen en stijlen van Portugese tegels. Blader door tijdschriften, zoek online en bezoek tegelwinkels om een idee te krijgen van wat je aanspreekt. Verzamel inspiratie om te bepalen welke kleuren, patronen en ontwerpen het beste bij jouw smaak en interieur passen.
  2. Kwaliteit: Let op de kwaliteit van de tegels. Kies voor tegels die duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen slijtage. Controleer ook of de tegels vlak en gelijkmatig zijn, zonder scheuren of barsten.
  3. Authenticiteit: Als je op zoek bent naar authentieke Portugese cementtegels, ga dan op zoek naar handgemaakte tegels die zijn vervaardigd volgens traditionele methoden. Deze tegels hebben vaak kleine onvolkomenheden en variaties die bijdragen aan hun charme en karakter.
  4. Toepassing: Bedenk waar je de tegels wilt plaatsen en kies een geschikt materiaal. Cementtegels zijn bijvoorbeeld ideaal voor binnenruimtes zoals keukens, badkamers en gangen, terwijl keramische tegels beter geschikt zijn voor buitenruimtes zoals terrassen en patio’s vanwege hun weerbestendigheid.
  5. Budget: Stel een budget vast voordat je gaat winkelen en houd hier rekening mee bij het kiezen van je tegels. Portugese vloertegels kunnen variëren in prijs, afhankelijk van het materiaal, de kwaliteit en het ontwerp.
  6. Monster tegels: Overweeg om monster tegels te bestellen voordat je een grote hoeveelheid koopt. Hiermee kun je de tegels thuis bekijken en zien hoe ze eruit zien in jouw ruimte voordat je een definitieve beslissing neemt.

Door deze tips te volgen, kun je de perfecte Portugese tegels vloer vinden die passen bij jouw stijl, budget en behoeften. Veel plezier met het transformeren van je huis met deze prachtige tegels!

 

Verkoopeenheid van deze patroontegels per doosjes van 12 stuks

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugees tegeltje
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja, lees voor gebruik hoe cementtegels te plaatsen
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Ja
Boordtegels beschikbaar: Ja
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 2
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95