Vraag nu tijdelijk eenmalig 1 gratis sample van cementtegels aan! *Max 1 per adres. Je betaalt alleen de portokosten van €7,25

Jugendstil 02

Prijs
€ 89,95 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
14x14x1,5 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese tegel jugendstil 02 14x14 cm

Omschrijving

 

Authentieke Portugese tegels 14×14 JUGENDSTIL 02

Al eens gehoord van authentieke Portugese tegels? Je weet wel, die prachtige handgemaakte juweeltjes die de straten van Portugal sieren en een stukje van de rijke Portugese geschiedenis en cultuur vastleggen.

Wat maakt deze tegels zo bijzonder? Nou, ten eerste hun vakmanschap. Authentieke Portugese tegels worden nog steeds met de hand gemaakt door getalenteerde ambachtslieden, die eeuwenoude technieken gebruiken om elk stuk tot leven te brengen. Van het mengen van de kleuren tot het ingieten van ingewikkelde patronen, elk tegel is een waar kunstwerk.

Maar het gaat niet alleen om het ambachtelijke aspect. Een authentieke Portugese tegel heeft ook een verhaal te vertellen. Door de eeuwen heen zijn ze gebruikt om de geschiedenis en cultuur van Portugal vast te leggen, met afbeeldingen van historische gebeurtenissen, mythologische figuren en traditionele symbolen. Elke tegel vertelt zijn eigen verhaal, waardoor ze een fascinerende kijk bieden op het verleden van het land.

En laten we het hebben over de esthetiek van authentieke Portugese vloertegels. Hun levendige kleuren, ingewikkelde patronen en tijdloze schoonheid maken ze een populaire keuze voor interieurontwerpers over de hele wereld. Of je nu gaat voor een traditionele look of een meer eigentijdse variant, authentieke Portugese cementtegels voegen altijd een vleugje charme en karakter toe aan elke ruimte.

Maar het beste van alles is misschien nog wel de veelzijdigheid van deze patroontegels. Of je ze nu gebruikt als vloerbedekking, wandbekleding  of accentstuk, ze voegen altijd een vleugje authenticiteit en schoonheid toe aan je huis. En het feit dat ze met de hand zijn gemaakt, geeft ze een unieke en onderscheidende uitstraling die je nergens anders vindt.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je huis te transformeren en een stukje van de Portugese cultuur naar binnen te brengen, overweeg dan zeker onze authentieke Portugese tegels. Ze zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar vertellen ook een verhaal dat generaties lang zal voortleven.

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Portugese tegels dikte en afmetingen

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese tegels   138
Afmetingen: 14×14 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Ja
Boordtegels beschikbaar: Ja
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 4
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95