Vraag nu tijdelijk eenmalig 1 gratis sample van cementtegels aan! *Max 1 per adres. Je betaalt alleen de portokosten van €7,25

MAARSSEN

Prijs
€ 75 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese tegels MAARSSEN totaalshot

Omschrijving

 

Portugese tegel Maarssen

Deze cementtegel MAARSSEN heeft eigenlijk maar 3 kleuren en is toch uitermate verfijnd en gedetailleerd van opzet. De vele details is het patroon maken deze patroontegel zo speciaal. Neutrale kleuren als Khaki, Groen grijs en gebroken wit. De afmetingen van deze motief tegels zijn 20×20 cm. Dikte 16 mm. Je zult deze tegels zeker niet in een Portugese tegels outlet tegenkomen. Hiervoor zijn ze te duur om te produceren.

Portugese tegels prijzen per m2

Wat zou het nu kosten om deze Portugese tegels Maarssen te leggen? Ten eerste heb je natuurlijk te maken met de aanschafprijs van de tegels. Deze cementtegels hebben een prijs van € 75 per m2. De tegels zitten verpakt in doosjes van 12 stuks. Dat is 0,48 m2. Maak altijd van tevoren en leg plan hoe je de patroontegels wilt gaan leggen. Niets is zo vervelend  om tegels tekort te komen op het moment dat de tegelzetter druk aan het werk is…

De prijs van een Portugese vloertegel is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste is dat de afmeting van de tegels. Hoe kleiner de tegels, hoe meer er in 1 m2 passen. Ten tweede is dat het aantal kleuren in de tegel. Hoe meer kleuren in het ontwerp worden toegepast, hoe duurder de tegel zal worden. En ten derde zal dat de complexiteit van het design zijn: hoe ingewikkelder het patroon op de tegel, hoe meer werk het zal kosten om 1 exemplaar te vervaardigen.

Onze prijzen:

20x 20 cm € 75 per m2

15×15 cm € 88,50 per m2

14×14 cm € 89,95 per m2

Portugese tegels zijn in beginsel poreus. Net als een natuursteen tegel, zal een Portugese tegelvloer moeten worden geïmpregneerd. Reken hiervoor ongeveer op kosten die rond de € 10 per m2 zullen liggen. Verder heb je nog nodig: tegellijm en voegmiddel. Met een zak tegellijm zal je ongeveer 6 a 7 m2 cementtegels kunnen verlijmen. Met een zakje voegmiddel kun je ongeveer 10 m2 cementtegels voegen. Beetje afhankelijk van de breedte van je voeg. Wij adviseren om een voegbreedte van 1 a 1,5 mm aan te houden. Een zak tegellijm kost € 32,50 en een pakje voegmiddel € 17,95

Portugese tegels leggen: wat zijn de kosten?

Ten derde moeten de Portugese tegels vloer nog geplaatst worden door een tegelzetter. Zoek zeker iemand die ervaring heeft met het leggen van dit soort tegels. Bezuinig hier niet op: het uurloon van een tegelzetter zal tussen de 40-60 euro exclusief btw liggen, onder andere afhankelijk van de regio waar je woont.

Bijpassende effen cementtegels bij deze serie Portugese tegels Maarssen:

effen cementtegels F26

Bijpassende boordtegels 10×20 cm

Portugese tegels kopen eindhoven

Portugese tegels dikte en afmetingen

 

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese cementtegels 12
Afmetingen: 20×20 cm
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Kleurverschillen: Ja, mogelijk
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Ja
Boordtegels beschikbaar: Ja
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 3
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95