ORBIZ 15

Prijs
€ 75 m2 AANBIEDING
Soort tegel
Portugese tegels
Afmetingen
20x20x1,6 cm
Voorraadstatus
Bel of mail
  • Portugese cementtegells VN Oval
  • cementtegel ORBIZ 15 VN Oval

Omschrijving

 

Portugese tegels beige ORBIZ 15

Oké, laten we het hebben over Portugese tegels in de kleur beige. Misschien denk je bij beige tegels aan iets saais en neutraals, maar geloof me, Portugese vloertegels in deze kleur zijn allesbehalve gewoontjes. Ze brengen een subtiele elegantie en tijdloze charme naar elke ruimte, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die houden van een warme en rustige uitstraling in hun interieur.

Wat is er zo geweldig aan beige Portugese tegels? Nou, ten eerste zijn ze veelzijdig. De neutrale kleur van beige maakt het gemakkelijk om ze te combineren met andere kleuren en materialen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt voor het ontwerpen van je ruimte. Of je nu gaat voor een traditionele look met beige tegels in klassieke patronen, of een meer eigentijdse uitstraling met moderne ontwerpen, beige Portugese cementtegels passen bij elke stijl.

Een ander voordeel van beige tegels is hun tijdloze uitstraling. In tegenstelling tot trendy kleuren die kunnen komen en gaan, zal beige altijd een klassieke keuze zijn die nooit uit de mode raakt. Hierdoor zijn beige Portugese tegels een investering voor de lange termijn, die je jarenlang plezier zult hebben van hun tijdloze schoonheid.

Maar laten we het ook hebben over de warmte die beige cementtegels toevoegen aan een ruimte. De zachte en rustgevende kleur van beige creëert een gezellige en uitnodigende sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. Of je nu beige tegels gebruikt in de keuken, badkamer, hal of woonkamer, ze zorgen altijd voor een warm en gastvrij welkom.

Last but not least, laten we het hebben over de veelzijdigheid van beige patroontegels. Ze passen perfect bij zowel moderne als traditionele interieurs, en kunnen worden gebruikt in verschillende ruimtes, van vloeren en muren tot backsplashes en accentstukken. Met deze kleur motieftegels heb je de vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een ruimte te creëren die echt uniek is.

Dus, als je op zoek bent naar een tijdloze en veelzijdige keuze voor je interieur, overweeg dan zeker een beige Portugese tegel. Ze brengen warmte, stijl en karakter naar elke ruimte, en laten je huis stralen met tijdloze schoonheid.

Bestellingen per doosjes van 12 stuks (0,48 m2) en via info@floorz.nl

TIP: bestel eenvoudig je samples via bovenstaande groene sample button of kom langs in onze showroom. De daadwerkelijke kleuren kunnen verschillen van de kleuren op je beeldscherm.

cementtegel ORBIZ 15 VN Oval

Portugese tegels dikte en afmetingen

Bijpassende zelliges tegels

marokkaanse wandtegels zelliges cafe au lait 10x10 cm

 

Aanvullende specificaties:
Categorie: Portugese cementtegels   beige 109
Afmetingen: 20×20 cm patroontegels
Dikte: 16 mm
Geschikt voor: Vloertegels en wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Bijpassende wandtegels beschikbaar: Zelliges tegels
Impregneren: Ja
Vloerverwarming: ja, geschikt
Antislipwaarde: R10
Oppervlakte: Mat, niet geglazuurd.
Reinigen: Floorzeep concentraat
Kleurverschillen: Ja, mogelijk. Portugese tegels beige
Gerectificeerd: Ja
Effen tegels beschikbaar: Nee
Boordtegels beschikbaar: Nee
Land van herkomst: Vietnam
Materiaal: Marmer composiet, cement, natuurlijke pigmenten
Aantal kleuren: 2
Gewicht: 34 kg per m2
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95