ZELLIGES LOOK SAND

Prijs
€ 79,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10 cm
Status
Op voorraad
  • zelliges look a like tegels zand

Omschrijving

ZELLIGE LOOK tegels SAND | 10×10 cm

Look-a-like zelliges zijn keramische tegels die zijn ontworpen om op traditionele Marokkaanse zelliges te lijken. Zelliges zijn handgemaakte tegels die vaak worden gebruikt in Marokkaanse en Moorse architectuur. Ze hebben meestal een vierkante vorm en zijn vaak voorzien van kleurrijke, geometrische patronen. Deze tegels worden vaak gebruikt om wanden en vloeren te decoreren en hebben een unieke esthetiek die veel mensen aanspreekt.

Look-a-like zelliges zijn keramische tegels die zijn ontworpen om de uitstraling en het gevoel van echte zelliges na te bootsen, maar ze worden meestal op grotere schaal geproduceerd en zijn daardoor vaak betaalbaarder dan handgemaakte zelliges. Deze tegels kunnen een verscheidenheid aan kleuren  hebben en worden vaak gebruikt in interieurontwerp om een exotische, bohemien of mediterrane sfeer te creëren. Ze zijn, net als zelliges, 10×10 cm van formaat.

Het gebruik van zellige look is populair geworden vanwege hun aantrekkelijke prijs, esthetische aantrekkingskracht en veelzijdigheid in decoratieve toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt in keukens, badkamers, woonkamers en andere ruimtes om een vleugje kleur en stijl toe te voegen aan het interieur.

Verkrijgbaar in doosjes van 0,5 m2.

(8)

Vraag je samples eenvoudig aan via het sampleformulier. Dat is de groene button.

 

zelliges look a like tegels zand

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95