ZELLIGES ECRU

Prijs
€ 99,95 m2
Soort tegel
Zelliges
Afmetingen
10x10x1cm (11)
Status
Bel of mail
  • Marokkaanse zelliges 10x10 cm kleur ECRU
  • Marokkaanse zellige 10x10 cm ECRU
  • Witte zelliges keuken ECRU

Omschrijving

Zelliges tegels wit | zelliges ECRU | 10×10 cm

 

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor zelliges in de kleur wit. Hieronder staan enkele van de belangrijkste redenen:

  1. Tijdloze uitstraling: Wit is een neutrale kleur die tijdloos is en goed past bij verschillende interieurstijlen. Zelliges in de kleur wit kunnen dan ook een tijdloze uitstraling geven aan een ruimte.
  2. Verhelderend effect: Wit kan een ruimte helderder en ruimer doen lijken. Zelliges in de kleur wit kunnen daarom een goede keuze zijn voor kleinere ruimtes of ruimtes met weinig natuurlijk licht.
  3. Combinatie met andere kleuren: Witte zelliges kunnen goed gecombineerd worden met andere kleuren en materialen. Dit geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende interieurontwerpen.
  4. Gemakkelijk te reinigen: Witte zelliges zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vlekken en vuil zijn goed zichtbaar op witte tegels, waardoor je ze snel kunt zien en verwijderen.
  5. Authentieke uitstraling: Zelliges in de kleur wit hebben een authentieke uitstraling die past bij de traditionele Marokkaanse tegelstijl. Hierdoor geven ze een authentieke sfeer aan een ruimte.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat witte zelliges met de hand worden gemaakt en daarom kleine onregelmatigheden en variaties in grootte en vorm kunnen vertonen. Dit draagt bij aan hun ambachtelijke uitstraling, maar betekent ook dat het belangrijk is om voldoende tegels te bestellen om eventuele beschadigde of gebroken tegels te vervangen.

Zellige tegels wit ECRU hebben een levendig karakter. De kleuren op de foto’s van de producten kunnen per beeldscherm verschillen en dus afwijken van de realiteit. Breng daarom altijd een bezoekje aan onze showroom om deze prachtige Marokkaanse wandtegeltjes in het echt te komen bekijken. Zelliges voorraad : We hebben altijd veel zelliges tegels op  voorraad, dus vaak kun je de zelliges meteen meenemen als je onze showroom bezoekt.

Kalkpitten ( beschadigingen aan het glazuur ), onregelmatigheden en ( sterke ) verschillen in kleurnuances in de tegels, zijn inherent aan zelliges. Voorgenoemde eigenschappen dragen bij aan het karakter van Marokkaanse tegels en kunnen geen reden zijn voor teruggave of restitutie. De zellige tegels die we tonen op onze website, showroom of via onze sample service komen niet altijd 100% overeen met de huidige voorraad of nieuwe batch. We raden je daarom altijd aan om onze showroom te bezoeken om zo de huidige batch te beoordelen.

Dikte van zelliges tegels Stapel Zelliges 10x10 cm

Aanvullende specificaties:
Categorie: Zelliges tegels wit, gebroken wit, zand 25
Afmetingen (LxB) : 10×10 cm
Dikte: 1 cm
Geschikt voor: Als wandtegel
Productie: Droogperstechniek
Impregneren: Nee, zelliges plaatsen doe je zo
Vorm: Vierkant
Ruimte: Binnen gebruik
Oppervlakte: Geglazuurd, zijdeglans
Reinigen: Floorzeep concentraat of niet bijtende allesreiniger
Kleurverschillen: Ja, onderlinge kleurnuances
Gerectificeerd: Nee
Materiaal: Marokkaanse klei
Land van herkomst: Fez, Marokko
Oppervlakte: Kleurverschillen, kalkpitten, oneffenheden, kleine beschadigingen
Geschikt voor natte ruimtes: Ja
Verpakkingseenheid: Per doos van 1 m2
Hittebestendig: Ja
Bijpassende vloertegels: Portugese vloertegels
Vorstbestendig: Nee
Niet geschikt voor vloerverwarming
Handgemaakt: Ja, uitsluitend 100% natuurlijke  materialen
Meer inspiratie:

 

FloorZeep

Floorzeep

FLOORZEEP is een milde, neutrale reiniger voor alle cementtegels uit de FLOORZ collectie. Deze bevat speciale natuurlijke ingredienten waardoor uw Portugese tegelvloer, bij regelmatig gebruik, een mooiere uitstraling krijgt. Uw cementtegels worden minder gevoelig voor vlekken.

Prijs € 17,50

Impregneermiddel

Impregneermiddel

FLOORZ-IMPREGNEER is een gebruiksklaar impregneermiddel voor de behandeling van uw Portugese tegelvloer. Dit product vermindert de opname van water, vuil en vet.

Verbruik: 4m² per liter.

Prijs € 39,95 1 liter

Tegellijm & voegmiddel

Tegellijm en Voegmiddel

Tegellijm voor het verlijmen van Portugese tegels. Prijs € 33,95 per zak. Verbruik 6-8 m2 per zak.

Voegmiddel voor het invoegen van Portugese tegels. Prijs € 19,95 per zakje. Verbruik ongeveer 10 m2 per zakje.

Grondreiniger

Grondreiniger

Speciaal reinigingsmiddel voor Portugese tegels. Te gebruiken om de vloer goed schoon te maken alvorens te impregneren.

Prijs € 15,95