15 maart 2019

Portugese tegels badkamer: serie CASABLANCA XL-F26

Portugese tegels in je badkamer toepassen? Geen probleem. Zolang je de tegels niet in de inloopdouche gaat gebruiken zijn er geen aandachtspunten. Sterker nog: een Portugese tegelvloer in je badkamer beloop je doorgaans alleen met je blote voeten dus de cementtegels hebben minder te lijden dan bijvoorbeeld de tegels in een hal waar je vaak met vieze schoenen binnen loopt. Bij dit project wilde de klant gebruik maken van de Portugese cementtegel CASABLANCA XL-F26. Een mooie neutrale cementtegel in de kleurstelling grijsgroen. Wil je meer informatie met betrekking tot het gebruik van Portugese cementtegels in jouw badkamer? loop dan eens binnen in onze showroom voor een persoonlijk advies…

portugese tegels badkamer casablanca