15 maart 2019

Portugese vloertegels AGADIR 02 toegepast in gang en toilet

De Portugese vloertegel AGADIR 02 is het zusje van de groen grijze variant cementtegel AGADIR 01. We gebruikten dezelfde mal, maar kozen voor een andere kleurstelling. Een kleurrijke tegel in 4 kleuren. Afmetingen bedragen 20×20 cm en een dikte van 1,6 cm. Een veelgestelde vraag is of men moet kiezen voor een dorpel om een afscheiding te maken tussen de gang en het toilet. Vaak is het mooi om te kiezen om de vloer door te laten lopen in het toilet, dus zonder dorpel. Dat hebben we hier ook gedaan. Wil je weten welke kleurrijke vloertegels we nog meer in ons assortiment hebben? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom. Al onze tegels zijn te bezichtigen en we geven je graag een persoonlijk advies op maat!

Portugese cementtegels agr02 gang

Portugese vloertegels AGADIR 02 in hal