15 maart 2019

FLOWERZ 10 Portugese cementtegels in een keuken

Portugese tegels toepassen in een keuken is geen enkel probleem. Door de tegels te sealen worden ze vlek- en waterafstotend gemaakt. Sterker nog: door het gebruik door de jaren heen krijgen deze cementtegels een steeds mooier patina. Het is niet voor niets dat de antieke versies nog steeds heel populair zijn. De tegels die je hier ziet zijn de Portugese cementtegels serie FLOWERZ 10. Gebaseerd op een antiek motief, maar door ons aangepast in een nieuwe kleurencombinatie. Wil je weten waar je nog meer onze tegels kunt toepassen? Klik dan eens hier.

Doordat deze tegels een kleiner formaat hebben van 14×14 cm, hebben ze direct een exclusievere uitstraling. Ze zijn ook veel duurder om te produceren. Omdat elke tegel stuk voor stuk met een mal wordt gemaakt. Er passen 25 stuks cementtegels van 20×20 cm in een m2. Van de 14×14 cm variant zijn dat er al 50 stuks! Niet alleen de maatvoering, maar ook het aantal kleuren en complexiteit van de mal bepalen de prijs…

portugese vloertegel Flwrz10

 

Portugese vloertegels Flwrz10 keuken