15 maart 2019

Oude tegels C162

Nieuw binnen: oude tegels C162.

Net binnen vanuit Frankrijk: antieke keramische vloertegels in de kleine maatvoering 14×14 cm. Deze vloer beschikt over een dubbele boord. De verhoudingen van deze vloer zijn: 195 patroontegels 14×14 cm en 117 boordtegels 14×14 cm. Totale oppervlakte dus 6,2 m2. Door zijn mooie heldere blauwe kleuren zou deze oude vloer niet misstaan in een badkamer. Dat is nu net het grote voordeel van antieke keramische tegels: doordat ze dubbel gebakken zijn en behandeld met een glazuur, kan er geen vocht in de tegels doordringen. Je kunt deze oude tegels dan ook prima in de inloopdouche gebruiken. Zowel als vloertegel als wandtegel. De tegels zijn gemiddeld 16 mm dik. Iets dikker dan een standaard wandtegel.

Wil je eens wat meer informatie over gebruik van patroontegels in een badkamer, kun je altijd onze showroom bezoeken voor een advies op maat.

oude tegels vloer C162