15 maart 2019

Portugese Zita 01 in je toilet

 

Portugese tegels ZITA 01 in je toilet

Portugese tegels worden heel vaak toegepast in het toilet. En waarom ook niet? Met een relatief kleine investering geef je het kleinste kamertje in huis een grootse uitstraling!

Je hoeft niet de hele ruimte dicht te leggen met een motieftegel als je dat niet wilt, je kunt er ook voor kiezen om een effen tegel als border te gebruiken. Hier hebben we de effen Portugese tegel FDG 20×20 gebruikt. Het is een totaal andere kleur dan de ZITA tegel, maar dat maakt het nu juist zo speels. Het hoeft ook niet altijd hetzelfde te zijn. Juist door wat meer contrasten toe te voegen, krijg je de leukste combinaties. Gebruik je dan nog een Portugese tegelplint, dan voeg je helemaal een finishing touch toe.

Onze gehele collectie cementtegels zijn te bezichtigen in onze showroom, maar wil je deze Portugese tegel ZITA eens in het echt bewonderen ( kleuren komen op een beeldscherm toch altijd anders over) , bestel dan eenvoudig je samples via het sampleformulier op deze website.

Portugese tegels zita 01 toiletje