15 maart 2019

Portugese tegel FLOWERZ 4 Blue Version in een badkamer

Portugese tegels worden vaak toegepast in een badkamer. Kijk hier maar eens naar onze Portugese tegel Flowerz 4 Blue Version. De naam zegt het al, de tegels hebben een blauwe tint en hierdoor een frisse uitstraling in een badkamer.

Een Portugese cementtegel toepassen in een badkamer is geen probleem. De tegels worden behandeld met een impregneermiddel en worden hierdoor minder vlekgevoelig. Een cementtegel is eigenlijk een natuursteen tegel, gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen: water, marmer,cement en natuurlijke pigmenten. Hierdoor hebben deze cementtegels een levendige uitstraling. Geen 2 tegels zijn hetzelfde, zoals in de natuur ook geen 2 dingen hetzelfde zijn. De onderlinge kleurnuances zijn onderdeel van de warmte en charme van deze vloertegels.

Laat je goed voorlichten en kom voor een persoonlijk advies langs in onze showroom…

portugese tegel badkamer

Portugese tegel flowerz 4 blue