15 maart 2019

Oude tegels T36

Nieuw binnen vanuit Frankrijk: Oude tegels T36

Mozaïektegels zijn een verhaal apart binnen de antieke ingegoten tegels. Aangezien elk kleur vakje van deze tegels met de hand werd ingegoten en er in een mozaïektegel veel aparte vakje zitten, waren dit vroeger al heel dure tegels. Maar het resultaat mag er zijn. Je houdt ervan of niet, maar je kunt niet ontkennen dat het erg speciale tegels zijn.

Deze oude keramische tegels hebben we uitgebroken in Maubeuge in Frankrijk. Oorspronkelijk lag deze vloer in de opkamer. Alle tegels zijn voorzichtig met de hand verwijderd om vervolgens schoon te laten zagen door onze restaurateurs: klaar voor een tweede leven!

Kom ze bekijken in onze grote showroom, overtuig je dan zelf voor de charme en uitstraling van een antieke tegelvloer. Tevens kun je natuurlijk ook onze gehele collectie Portugese cementtegels bekijken en vergelijken zodat je een juiste keuze kunt maken.

antieke tegels T36