15 maart 2019

Portugese tegels zwart wit: dambord patroon

 

Portugese tegels zwart wit

Een klassieker: Portugese tegels zwart wit in dambord patroon. 50% witte tegels en 50% zwarte tegels. Dit principe van leggen is al eeuwenoud en kom je vaak tegen in de hal van een herenhuis of in kastelen. Het fijne is dat alles zo neutraal oogt en eigenlijk past bij elk interieur. Van klassiek tot modern. We hebben deze effen cementtegels in de maten 20×20 cm en 14×14 cm. Van de 20×20 tegels gaan 25 tegels in een vierkante meter en van de 14×14 cm tegels gaan 50 stuks in een vierkante meter. Je kunt het geheel afmaken met bijpassende boordtegels en effen plinttegels in zwart of wit.

Benieuwd welke Portugese tegels we nog meer hebben in de kleuren zwart en wit? Bekijk dan ons actuele aanbod patroontegels

Portugese zwart wit in hal