15 maart 2019

Portugese vloertegels keuken: FLORENCE FLOWER 02

 

Portugese vloertegels keuken

Altijd al  een Portugese tegelvloer in je keuken willen hebben? En is je oude keukenvloer aan vervanging toe? Misschien is dit het moment om na te denken over een Portugese tegelvloer. Je zag ze vroeger in oude herenhuizen en boerderijen. Misschien had je oma ze wel in huis liggen, maar een ding is zeker: geen enkele keukenvloer kan tippen aan de charme en warme uitstraling van deze authentieke handgemaakte tegels. Ga je voor iets klassiekers of toch liever iets moderner. Wist je dat FLOORZ de grootste collectie handgemaakte patroontegels van Nederland heeft? Dus geen imitatie Portugese tegels of ander nep spul. Het echte werk, dus elke tegel is stuk voor stuk met de hand gemaakt aan de hand van een mal. Volgens een eeuwenoud procedé. Met uitsluitend 100% natuurlijke materialen en met respect voor het milieu. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en laat je overtuigen!

Portugese vloertegels keuken