15 maart 2019

Portugese tegels wit grijs: de serie ORBIZ MG

Op zoek naar Portugese vloertegels wit grijs?

Veel van onze klanten komen onze showroom binnen om zich te oriënteren op een Portugese tegelvloer. Als wens hebben ze dan vaak dat het niet te druk moet worden. Graag rustige kleuren.

Vaak wordt er dan gekozen voor een Portugese tegels wit grijs. Door zijn zachte tonen past deze kleurencombinatie eigenlijk overal. Kijk hier maar eens naar deze prachtige Portugese tegelvloer in de keuken. Hier hebben we de Portugese tegels ORBIZ MG toegepast. Als bies gebruiken we hier effen cementtegels in dezelfde kleur namelijk MG: medium grey. Deze cementtegels hebben een maatvoering 20×20 cm en een dikte van 16 mm. Wil je meer inspiratie en ben je benieuwd wat Portugese cementtegels voor jouw interieur kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoekje aan onze grote showroom. We hebben de grootste collectie patroontegels  van Nederland dus slagen zul je altijd!

Portugese cement tegels keuken ORBIZ MG